x

Kvart uz veliki broj gostiju na glamurozan način proslavio prvi rođendan! (GALERIJA)

Kada nešto opstaje onda znači da je kvalitetno, a Hookah Lounge Kvart to svakako jeste. Za godinu dana postojanja, Kvart je postao kultno mjesto u Sarajevu na kojem se okupljaju svi oni koji su željni istinski dobrog uživanja i najbolje nargile. Uz veliki broj gostiju Kvart je sinoć proslavio prvi rođendan, a veliko slavlje je proteklo u više nego odličnoj atmosferi. 

Kvart Hookah Lounge

Majdanska 25, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Prošlo je već godinu dana rada popularnog i već sada mnogima omiljenog mjesta u Sarajevu - Hookah Lounge Kvart. Popularno okupljalište  je uz veliki broj gostiju proslavio prvi rođendan, a sve je proteklo u znaku pozitivne energije i sjajne atmosfere.


Hookah Lounge Kvart već godinu dana opravdava povjerenje svih ljubitelja nargile. Za godinu dana postojanja već je zadobio vjerne posjetioce, a naravno svaki put se traži mjesto više. Bilo da je u pitanju večernji ili dnevni izlazak, Kvart je pravo mjesto za odmor i uživanje, pa ne čudi što su mnogi željeli prisustvovati spektakularnoj proslavi prvog rođendana.


Rođendanska žurka popularnog Kvarta je protekla više nego odlično. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, samim time se i pozitivna energija prenijela na sve prisutne. Domaćini su se potrudili da se svako osjeća ugodno, a prema riječima i osmijesima posjetioca nema sumnje kako su uspjeli da ispune sva očekivanja.


Ugodni ambijent Kvarta čeka na Vas. Da li odabrali ljetnu baštu ili sam enterijer možete biti sigurni kako ćete biti dio prelijepe priče i posebnog doživljaja. Kvart lagano korača u drugu godinu, stoga ste svi dobrodošli da se uvjerite zašto je rekordnom brzinom uspio osvojiti povjerenje Sarajlija, ali i da budete dio novih iznenađenja koja se spremaju.

Posjetite i Facebook stranicu Kvarta: 
https://www.facebook.com/Kvart-Hookah-Lounge

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Foto: Selma Muminović)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamcene, kontaktirajte me odmah: E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01