x

Ladies In by Jana: Čarolija uz bajku iz djetinjstva! (GALERIJA)

Sinoć (20.03.) s početkom u 19 sati, u najvećoj pozorišnoj kući, u glavnom gradu naše zemlje održalo se još jedno druženje za dame, Ladies In by Jana.  

Elegantne dame, dolaskom u ovaj Hram kulture, dočekane su pićem dobrodošlice, te su uživale u ukusnim kulinarskim specijalitetima, koji su upotpunili ovaj svečani događaj.


Nakon lagane zakuske i ugodnog druženja oko 350 pripadnica ljepšeg spola uputilo se ka sali Narodnog pozorišta. Uslijedio je kratki govor organizatora projekta, a najsretnije dame nagrađene su posebnim poklonima prijatelja projekta. Ostale zvanice su, po završetku predstave, također dobile poklone.

Ove večeri, organizatori su predstavili i posebnog prijatelja projekta BIO Zone, čiji je ambasador Tomislav Cvitanušić poslao značajnu poruku gošćama. Pričao je o zdravim navikama i svom putu transformacije u ovo što je danas.


Podsjećanja radi, Tomislava u Sarajevu, i u Bosni i Hercegovini mnogi smatraju sportskim uzorom, i sve je veći broj onih koji ga pokušavaju slijediti.

- Zahvaljujući novom projektu Mercatora “Bio jednom BIO uvijek”, mi želimo da utječemo, da pokušamo svi zajedno zdravije živjeti i hraniti se jer sam siguran da sve više ljudi počinje shvatati ozbiljnost ovog problema i potrebu za zdravom hranom – kazao je Cvitanušić na početku svog izlaganja.

Subrina je i ovoga puta privukla pažnju svih prisutnih dama, a ovom prilikom predstavili su svoje boje za kosu “Subrina Charm”, kao i specijaliziranu liniju za rješavanje problema kose i vlasišta “Subrina Recept”.


Dame su istinski uživale u prezentaciji projekta zdrave hrane, a poslije su se opustile uz jedinstvenu baletnu čaroliju, te se vratile u djetinjstvo gledajući “Pepeljugu”. Radi se o komičnom baletu u dva čina.

Projekt su podržali:

Generalni pokrovitelj - Jana, voda s porukom

Prijatelji projekta:

Sarajevski kiseljak, Red Bull, Vinarija Nuić, BIO Zone (Mercator), Elite Travel Sarajevo, Privatna Apoteka LOTUS Sarajevo, LE PETIT MARSEILLAIS, Subrina, Deichmann BiH, Catrice, Haljine Jelena Shop Banja Luka .


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.