x

LAŽE ČIM ZINE! SLOBA TVRDI KAKO NEMA DJEVOJKU, A SADA JE UHVAĆEN NA DJELU: Kijin bivši muž ima novu žrtvu! (FOTO)

Bivši zadrugar i popularni pjevač Slobodan Radanović nakon "Zadruge" krije svoj privatan život kao zmija noge, međutim, od sedme sile nije uspio da sakrije svoju novu izabranicu. Kako saznajemo, iako pjevač tvrdi da nema djevojku i govori da mu je to prijateljica, već nekoliko nedjelja viđa se sa atraktivnom crnkom. Kako danima laže medije, javnost, što je dobro radio i u rijalitiju, ne računajući da postoje kamere, pitanje je kakvu maglu baca novoj djevojci?!

Naime, kako izvor blizak pjevaču navodi, djevojka sa kojom je sada Sloba je bila veliki fan njegove ljubavi sa Lunom Đogani u vrijeme kada su bili u rijalitiju, te je čak bila administrator jedne od njihovih zajedničkih grupa na društvenoj mreži Instagram.


- Djevojka sa kojom se Sloba viđa se zove Ana Talić i ona je njegov i Lunin fan. Ona je tokom cijele prve sezone vodila grupu koja je bila za njihovu ljubav, tako je i stupila u kontakt sa njim - navodi izvor i objašnjava kako su se upoznali.


- Ona mu je pisala na Instagramu sa te grupe koju vodi, predstavila mu se i rekla da je bodrila njega i Lunu i da ga obožava. On se zahvalio, a onda mu je poslala svoj Instagram profil da je zaprati. Nakon toga su započeli dopisivanje, a ona je iskoristila priliku kada je nastupao da mu priđe i da se upoznaju lično. Djevojka je atraktivna, lijepa, logično je da mu se svidjela, tako da ju je nakon nastupa odveo negdje na druženje - završava izvor.


U prilog ovim navodima govori i fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama a na kojoj su Sloba i izvijesna Ana vidno prisni. Radanović sjedi u separeu sa njom, a njihovi pogledi govore da je posredi nešto više od prijateljstva. Osim toga, njegova ruka je oko njenog struka, što djevojci, sudeći po njenom osmijehu, nimalo ne smeta.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.