x

isprozivali ga

Lazić pokazao novu tetovažu, pa naišao na osudu: Darko, uništio si se, pravi si drog.š!

Popularni pjevač Darko Lazić pokazao je novu tetovažu na vratu, a ono što piše ima jako značenje. Dok je jedne rastužilo, drugi su ga oštro kritikovali.

Naime, on je na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi nova tetovaža na vratu, zbog koje će zauvijek imati uspomenu na legendarne pjevače narodne muzike. Lazić je istetovirao nazive pjesama pokojnih legendarnih pjevača Sinana Sakića, Džeja Ramadanovskog i Šabana Šaulića.

"'Život da stane ne sme' da me greje 'Sunce ljubavi' dok 'Odlaziš, odlaziš'", piše na pjevačevom vratu, što su nazivi hitova pokojnih legendarnih pjevača narodne muzike.


Na Lazićevu objavu reagovala je Šaulićeva kćerka pjevačica Ilda Šaulić, koja je ostavila emotikon srca, a mnoge je raznježila i dirnula pjevačeva nova tetovaža koja i te kako ima jako i posebno značenje. S druge strane, Darka su pratioci kritikovali da je pretjerao, te da nije trebalo to da uradi.


"Gotivim te, ali mislim da je bezukusno i da si pretjerao." "Tako dobar pjevač, šta uradi od sebe." "Mislim da je glupo što si to uradio." "Čemu to, legendo, baš si me razočarao, nije ti ovo trebalo." "Glupiraš se, kao i uvijek." "Sigurno se napio i nadr.girao, pa nije svjestan šta je uradio." "Uništio si se, žalosno, pravi dr.gaš." "Ne znaš više šta ćeš od života, toliko si nesrećan", bili su samo neki od negativnih komentara na konto pjevačeve nove tetovaže.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.