x

Lazićeva djevojka se razboljela poslije tragedije koja mu se desila: Marina otkrila kada će posjetiti pjevača u bolnici!

Darko Lazić nalazi se u KBC Zemun, nakon saobraćajne nezgode koju je doživio, a od tog dana članovi porodice i prijatelji sve vrijeme odlaze u bolnicu. Svi se nadaju da će mu biti bolje, ali se njegova djevojka nije pojavila u bolnici, pa je otkrila razlog.

Darka Lazića su danas u bolnici obilazili majka Branka i brat Dragan, dok je u KBC Zemun došao i vjenčani kum M. Cvetinović i još nekoliko pjevačevih prijatelja.

Djevojka Marina Gagić se nije pojavila, skrhana zbog svega onoga što je čula i vidjela ovih dana. Ona je otkrila da se razboljela.


"Ne osjećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim", rekla je Marina, te dodala da joj je jako teško što Darka danas nije vidjela.

Podsjetimo, Lazić je bio u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća i bubrezi su mu otkazali, a prekjuče mu je izvađena slezina.


Dok su majka i brat danas ulazili u sobu intenzivne njege i neko vrijeme proveli iz Darka, prijatelji i kum su došli do vrata intezivne njege, raspitujući se kod ljekara i sestara za njegovo zdravstveno stanje, jer dalje nisu mogli. Ljekar, koji je primio Darka u utorak, dozvolio je da uz Anu i roditelji i brat mogu da uđu na odjeljenje intenzivne njege. Ipak, i u tome je postavio ograničenja, pa samo po dvoje mogu da istovremeno koriste tu mogućnost.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top