x

GLUMICA OPTUŽILA KOLEGU ZA SILOVANJE

Lečić iznad nje, a Danijeli se na licu vidi sva tuga: Slika sa zajedničke predstave iz 2012. izaziva jezu!

Mlada glumica Danijela Štajnfeld optužila je u Tužilaštvu glumca Branislava Lečića za sil.vanje. Glumica je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je sil.vao.

Sada na društvenom mrežom Instagram kruži fotografija iz predstave "Dnevna zapovijest" u kojoj su Danijela i Lečić glumili. Na objavljenoj fotografiji, čiji autor nije naveden, vidi se kako Lečić sjedi na stolici, dok mlada glumica sjedi ispod a na licu joj se vidi sva tuga.

Premijera predstave održana je u novembru 2011, a prema svjedočenju Danijele Štajnfeld, stariji kolega Branislav Lečić ju je sil.vao 7. maja 2012. godine. 


Podsjetimo, glumica je dopunila iskaz koji je ranije dala nadležnima, i na saslušanju u petak iznijela više detalja o tome šta se dogodilo, ali i u kakvim je odnosima tada bila s Lečićem.

- Povezao me je kolima i sil.vao me je u autu. Nisam mislila da ikad to može da se desi meni, posebno ne od strane čovjeka kojem sam vjerovala. On je za mene bio autoritet u poslu. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji, ponašao se kao da ima pravo nad mojim tijelom - ispričala je ranije glumica.


- Mene je sil.vao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić u maju 2012. godine. Ja sam govorila „ne“ neprestano, dok god sam mogla. Poslije četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htjela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti - ispričala je Danijela za Insajder i dodala da je tada bila uvjerena da joj javnost neće vjerovati u situaciji kada postoji samo njena riječ na njegovu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.