x

LETJELE ČAŠE, PREKINUTA ŽURKA: Bora udario Macu laktom u stomak, ona zgrabila mikrofon i pomenula Saškinog švalera - KARANOVA HTJELA DA JE BIJE!

Sinoć se odigrala svakako najmasovnija tuča u ``Zadruzi``, a zatim i svađa sa nevjerovatnom količinom uvreda. Sve je počelo tako što je Maca Diskrecija tražila mikrofon od Bore Santane, a on ju je u jednom trenutku udario laktom u stomak, da bi ona potom putem mikrofona pomenula Saškinog navondog švalera zbog čega je Karanova odlijepila. 

 

Bora je pjevao, a Maca ga je prekinula tako što ga je udarila u glavu. Zatim je prozvala Milana Miloševića koji ju je polio vodom, kao i Bora Santan. Onda je Saška Karan počela da je gađa čašama Macu i pogodila je u glavu. Pažljiviji gledaoci primijetili su da Maca nije slučajno pobijesnila - prije toga, Bora ju je udario laktom, a Milošević ju je nazivao pros*itukom i psovao joj je majku.  

 

U cijeli sukob uključio se Marko Janjušević, koji je razdvajao Sašku i Macu, a na kraju je pobijesnila i Jelena Golubović koja je urlala, što joj nije svojstveno. 

 

- Kurvo n**komanska! Pijani narkoman sa rascopanom b*ljom! - vikala je Jelena Golubović, misleći na Sašku Karan i Milana Miloševića. 

 

U stvari, razlog zbog kojeg je Saška Karan pobijesnila jeste informacija iz spoljnog svijeta koju je prenio pjevač koji je gostovao u rijalitiju.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.