x

Lexington Band napunio Arenu: Šarmantni momci poklonili Beogradu čarobnu noć! (GALERIJA)

Lexington bend održao je veliki koncert na Dan žena. Šarmantni momci proslavili su sa publikom 15 godina uspješne karijere u krcatoj Areni. Događaj je ispunio sva očekivanja, a uz najbolju Kamarad produkciju, organizacija je bila na vrhunskom nivou. 

.


Bojan Vasković, otvorio je koncert pjesmom "Noć pod zvijezdama" i izjavio:

"Srce mi je puno kad vas vidim ovakve, hvala što nas pratite svih ovih godina", a potom čestitao osmi mart pripadnicama ljepšeg spola.

Zatim su uslijedile pjesme "Ljetne kiše", "Uvrijedi me", "Prišla", "Ma sretno" i mnoge druge.


Kako bi podržala svog muža, na koncertu se prva pojavila Aleksandra Vasković. Nakon nje počele su da pristižu ostale poznate ličnosti među kojima su bili: Ognjen Radivojević, Ilda Šaulić, Željko Samardžić, Boban Rajović, Zerina Hećo, Memo Haljevac,  Jovana Pajić, sa kojom su izveli numeru "Kad anđeli padnu", Peđa Jovanović koji je kao počasni gost izveo numeru "Grade moj", Dado Glišić uz numeru "Sto bespuća", umjetnik kog je publika pozdravila ogromnim ovacijama, Goran OK bend sa kćerkama koji je pred početak koncerta izjavio da mu je puno srce i da ne može da dočeka da čuje Bokijev nježni bosanski glasić koji mu prija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.