x

Amerikanac potpisao ugovor

Lorenzo Brown novo pojačanje Crvene Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde dobili su novo pojačanje.

Šampion Srbije i ABA lige ovog ljeta je bio prilično aktivan po pitanju dovođenja novih igrača, a naredno pojačanje u nizu je Lorenzo Brown.

Radi se o američkom košarkašu koji do sada nije igrao u Evropi, već je karijeru izgradio u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je, između ostalog, nastupao za Toronto Raptorse, Phoenix Suns, Minnesotu, Philadelphiju... Posljednju epizodu Brown je imao na Dalekom istoku, tačnije u Kini, gdje je igrao za Guangzhou Long-Lions.

Čelnici Crvene zvezde su dovođenjem ovog košarkaša konačno riješili pitanje pleja, a ugovor između dvije strane je potpisan na godinu dana.

"Dolazak Browna veliko je priznanje za klub jer je američki plej među brojnim ponudama izabrao Crvenu zvezdu i izazov koji donose Euroliga, odlična atmosfera na utakmicama srpskog kluba i odlični saigrači koji ga očekuju u crveno-bijelom dresu", saopštio je beogradski klub.

U proteklom periodu šuškalo se kako bi u Crvenu zvezdu mogao doći i Miloš Teodosić, no ispostavilo se kako je to u ovom trenutku nerealna opcija za Beograđane.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.