x

noć za pamćenje

Ludnica u Pregu uz tamburaše, 18. marta se sprema mega dernek uz Ružu Efendić! (Foto)

Caffe bar Prego je sarajevskoj raji postao kultno mjesto za opuštanje, kao i dobar provod. Prego je izgrađen brend i prepoznatljivo mjesto svim Sarajlijama, koji već imaju izgrađeno mišljenje o ovoj lokaciji. Prego je odavno ulio povjerenje svojim posjetiocima, pa je u utorak, 1. marta bilo vrhunsko veče uz tamburaše. 

Caffe Prego

Luja Pastera, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

063 850 768

Noć iza nas Caffe Prego je standardno bio centar dobrog zbivanja u gradu. Sve posjetioce su zabavljali tamburaši Vis Baščaršija. Atmosfera je bila vrhunska, a tražilo se mjesto više. Svi gosti su imali priliku da se opuste uz odličan repertoar, ali i fenomenalne ponude Prega. 


Naravno, pored širokog izbora pića, Prego je poznat i kao mjesto s najboljim shishama, tako da veče nije moglo proteći bez njih. Međutim, dobrim dernecima u Pregu nema kraja. Tek se zahuktava i sprema ono najbolje. Tako nas 18. marta očekuje kraljica najboljih sarajevskih derneka Ruža Efendić. Specijalno za goste Caffe bara Prego u sarajevskom naselju Dobrinja C-5 Ruža će prirediti sjajan nastup i bez sumnje napraviti uzavrelu atmosferu. 


Sve aktuelnosti vezane za ovaj popularni sarajevski kafić možete pratiti putem njihove facebook stranice na linku u nastavku:

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.