x

SVI DETALJI GALA VJENČANJA

Lukas ženi sina: Evo ko je sve sa estrade na spisku zvanica i zbog čega se pomijerao datum svadbe!

Lazar Vuksanović, stariji sin popularnog pjevača Ace Lukasa objavio je na svom Instagram profilu da je vjerio svoju izabranicu Anu, sa kojom je već nekoliko mjeseci u vezi.

Folkerov nasljednik je ispod fotografije sa Anom postavio samo emotikone srca i prstena, pa su odmah pale i čestitke prijatelja i kumova. Inače, ona je u blagoslovenom stanju.

U njihovoj porodici sprema se veliko slavlje 6. marta. Par će se na vječnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice, dok će gala ceremoniju upriličiti u jednom beogradskom restoranu.


- Radujem se tom danu i baš mi je drago zbog njih jer se zaista puno vole - rekao je Lukas za Kurir.

Kako saznajemo na spisku zvanica su Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi.


Inače, oni su gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je vjenčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavijestili zvanice da pomijeraju za 6. mart, budući da je dan ranije finale izbora za srpskog predstavnika za Pjesmu Evrovizije, festivala na kojem Lukas učestvuje i očekuje pobjedu.


Lazar Vuksanović je donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promijenio zanimanje, te radi kao operater u call centru jedne kompanije.

- On je divno stvorenje, pored tako uspješnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.