x

Luna Đogani se pojavila u studiju kao plavuša i objavila bitnu vijest: Povlačim se, treba mi pomoć!

Luna Đogani (24) pojavila se u studiju Premijera vikend specijala u drugačijem izdanju - sa plavom perikom, koja je još više upadala u oči zbog njenog osunčanog tijela.

Đoganijeva je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem istakla da je razgovarala sa sestrom Ninom koja je prošla kroz mnogo težak period dok joj je porodica ratovala u Zadruzi 3.

Kako je rekla, ispričale su se, a tokom zajedničkog ručka u restoranu Nina je počela da plače, pošto su se u tom momentu Anabela i Gagi svađali u rijalitiju.


- Ne krivim nikoga jer ne bih voljela da mene neko krivi, ali neke stvari su trebale da budu drugačije. Mojoj Nini je tek najteže i to mi je mnogo žao. Najviše sam se brinula za nju, znam koliko njoj padaju teško svađe mame, tate i mene. Pitala sam je da li mi nešto zamjera, Nina je zrela djevojčica, rekla mi je sve, nije ljuta na mene, ona voli sve nas, ali joj pada što su oni u teškim odnosima. Vidjela sam je skrhanu, ja sam uključila neki klip gdje se mama i tata svađaju, ona je počela da plače. Mnogo sam slaba na nju - rekla je Đoganijeva.


Istakla je i da se vidjela i porazgovara sa očuhom Andrejem Atijasom.

- Andrej je jedan od tih ljudi koji su me razumjeli, iako je možda na trenutak bio ljut na mene. Pružio mi je ruku podrške. Jedva čeka da izađe mama, nije ljut na nju, on je jako voli i poštuje. Sigurna sam da će njihov odnos biti mnogo bolji kad izađu, da će napokon moći da funkcioniše - rekla je Luna, a potom je saopštila, kako je rekla, važnu vijest.


- Povlačim se na neko vrijeme, koje će meni da odgovara. Ja ću odlučiti da li će to biti mjesec, dva... Psihički moram da se dovedem u red, stvarno sam se umorila. Nije me sramota da kažem da mi je potrebna pomoć stručnog lica. Nemojte se stidjeti da potražite pomoć ako se ne osjećate dobro, svako od nas je prošao kroz nešto teško. Meni je zaista potreban odmor, čim svi izađu iz Zadruge odlazim na jedno mirno mjesto, odlučila sam i gdje. Neće biti telefona, pritiska, savjetovanja, bilo kakvog pritiska. Marko će biti dio toga, zato što je on to sve i potencirao - rekla je Đoganijeva.

- Marko je moja podrška, razumije me, ja osjećam to i niko na svijetu mi ne može promijeniti mišljenje. Bio je tu i kad sam najbolja, i kad sam najgora... Uvijek će biti osoba koja može da računa na mene. Prema meni je ispao veliki čojvek, jedva čekam da realizujemo sve naše planove - rekla je.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.