x

Luna priznala da je bila intimna sa Gastozom: Namjerno je povrijedila Marka, a evo i kad se to desilo!

U emisiji "Pitanja novinara", jedna od glavnih tema bili su Luna Đogani i Marko Miljković. Jednog od novinara je zanimalo i da li se Luna viđala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, u periodu kada nije bila sa Markom.

- Da li si se u tom periodu rastanka vidjela sa Gastozom? - glasilo je pitanje.

- Da, bila sam na njegovoj slavi. Nastao je karambol. To sam namjerno uradila. Vidjeli smo se i na dodjeli nagrada. Gastoz je spomenuo neke stvari na "Zadrugoviziji" da isprovocira Marka, opet je ispao neprijatelj, rekao je tati neke informacije, pokušao je da isprovocira Marka. Pokazao je nepoštovanje prema meni po ko zna koji put - rekla je Luna.

- Da li ste bili intimni? - nastavio je novinar.


- Prije jesmo, to sam pričala ovdje. Nije se miješao sa Slobom, ali se miješa u Markovu i moju vezu, ne znam šta pokušava time da uradi. Skontala sam poslije "Zadrugovizije" kada je tagovao jednu osobu, znam sa kim se druži, sa Markovim neprijateljem. Ne znam šta sam mu uradila, pa se tako ponaša. Uvijek je znao i moje emocije i sve. Jako je ružno što je pričao, kao: "Mi smo dijelili Lunu". Opet je pokazao kakav je. Može da pokušava da me isprovocira, da izmišlja, ja znam šta je istina - istakla je Đoganijeva, pa dodala:

- Marko je saznao da sam bila na slavi, nastao je haos, to sam namjerno uradila, to je bio način da ga povrijedim - ispričala je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.