x

LUNA PROGOVORILA O POSJETI DRAGINJI, PA OTKRILA DA PLANIRA DA SE PRESELI KOD SLOBE? Mogla bih da živim u Zrenjaninu, nikad se ne zna!

Događaj koji je obilježio prethodne dane u Luninom životu jeste svakako posjeta rodnom gradu svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića, Zrenjaninu.

- Čula sam se sa Draginjom i Dušanom, bila sam pozvana na rođendan, Dušan me je pozvao. Ja sam prije toga poslala moju drugaricu po moje stvari koje su ostale kod njega. Da se ne bi polemisalo da sam htjela nešto od njega, ja sam poslala drugaricu. Dušan me je tada pozvao i rekao da mu je žao što nisam ja došla. Iskoristila sam tu priliku da odem tamo, da ih ispoštujem, da se ispričam sa njima, da ih zagrlim, da osjetim tu njihovu energiju i da vidim Zrenjanin jer nikad nisam bila tamo - objasnila je Luna spornu situaciju.


Novinar i  domaćin, Darko Tanasijević pitao je Đoganijevu da li bi mogla da se preseli i da živi u Zrenjaninu.

- Lijep je gradić, što da ne. Nikad se ne zna - navela je mlada modna blogerka.


Luna je objasnila i kako je podesila to da Sloba baš u trenutku kada je ona došla u njegovu kuću on ne bude tu.

- Bila sam u kontaktu sa njegovim bratom, sa Radenkom, pitao me je da li gostujem u emisiji, ja sam mu rekla da ću doći na rođendan. Pitala sam ga kada će Sloba otići od kuće, on mi je javio i ja sam došla. Bilo im je žao što nisam došla kad je on bio tu, ali to je bila moja odluka - rekla je Đoganijeva.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.