x

otkrila i kako podnosi trudnoću

Luna u 7. mjesecu trudnoće u uskoj crnoj haljini, a kad vidite kako baka Anabela izgleda - raspametićete se!

Pjevačica Anabela Atijas nastupala je sinoć na jednom događaju u prijestonici, a kao njena podrška pojavile su se kćerke Nina i Luna.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna je blistala u sedmom mjesecu trudnoće u crnoj uskoj haljini i sandalama dok se njena sestra, koja je nedavno napunila 18 godina, odlučila za izazovniju kombinaciju.

Ona je obukla ultra kratku mini suknju i usku majicu, a sve je upotpunila čizmama na štiklu.


 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đoganijeva se potom za medije dotakla i trudnoće, a onda otkrila i kako njihova nasljednica Mija reaguje na to da će dobiti mlađu sestru.

- Znate da ja rijetko izlazim, porodica mi je na prvom mjestu. Meni je mama rekla da nastupa i ja sam rekla da želim da dođem, a ja se baš super osjećam. Moram da kažem da mi je ova trudnoća teža, jer kad sam bila trudna sa Mijom imala sam više vremena. Fokus mi je na Miji i ne razmišljam toliko o trudnoći. Mia je svjesna da mama ima beba u stomaku. Pripremamo je za taj trenutak, ona mazi i ljubi stomak. Preslatka je i osjećajna - rekla je Luna.


 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je istakla da nije zahtjevna trudnica, ali da je malo hvata panika jer još uvijek nije sigurna kako će sa dvije bebe.

- Malo me hvata panika kako ću sa dvije bebe, ali daćemo sve od sebe da Mia prihvati sestru na najbolji mogući način. Nisam zahtjevna trudnica, a Marko mi baš pomaže u svemu - dodala je Luna za Blic.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.