x

OSTAVILI JEZIVU PORUKU

Mafijaši izrešetali prodavnicu Mesijeve žene: Pogledajte fotografije sa lica mjesta

Kako prenose argentinski mediji, u napadu koji se desio u ranim jutarnjim satima niko nije povrijeđenDvojica naoružanih napadača na motoru ostavili su prijeteću poruku Lionelu Mesiju (Messi), nakon što su ispalili najmanje desetak hitaca u jedan supermarket u Rosariju koji je u vlasništvu porodice njegove supruge Antonele.

Kako prenose argentinski mediji, u napadu koji se desio u ranim jutarnjim satima niko nije povrijeđen, dok i dalje nije poznat razlog napada.

Ono što svakako privlači najviše pažnje jeste jeziva poruka koju su napadači ostavili, a upućena je napadaču PSG-a koji je sa porodicom u Francuskoj.

- Mesi, čekamo te! Javkin (gradonačelnik Rosarija) je također trgovac drogom tako da neće brinuti o vama!

Nedugo nakon tog napada oglasio se i sam Javkin koji je izrazio zabrinutost i odbacio sve tvrdnje da ima bilo kakve veze sa napadom, dok je ministrica pravde u provinciji Santa Fe, Selija Arena, istakla da je u pitanju terorizam od strane mafijaške grupe čiji cilj je da zaplaši populaciju.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moje ime je Naomi Samuel, želim podijeliti dobre vijesti o svom životu sa svima i onima koji trebaju pomoć u braku/vezi. Patila sam šest godina, muž me ostavio i pošao za drugom ženom samo zato što me njegova obitelj nije voljela, i zato što mu nisam mogla dati dijete, plakala sam mjesecima jer se muž razveo od mene. Na internetu sam tražio nekoga tko bi mi mogao pomoći. Upoznao sam toliko mađioničara, svi su prikupljali novac, a da mi nisu pomogli, ali 4. siječnja 2023. vidio sam internetsku donaciju dobrog mađioničara po imenu Dr. Apata. Odlučila sam mu se obratiti kada sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirala, rekla sam mu sve svoje probleme i obećao mi je pomoći da vratim muža. Dr apata me uputio i pokazao mi što da radim tako da slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene nakon tri dana rekao mi je da će me muž nazvati prije nego što zaspim taj dan i ispričati se. Kad mi je sve ispričao, nazvao me suprug i zamolio me da mu se vratim nakon godinu dana razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet zna i da je to dobar posao, a također sam jako sretna što sam trudna i za one od vas kojima je potrebna pomoć, problemi na poslu ili napredovanje kontaktirajte dr. apata danas i riješite svoj problem evo e-pošte: [email protected] Ili WhatsApp / Viber s njegovim brojem telefona: (+66 81 302 8552), obećavam ti da će tvoj problem biti riješen