x

MAJKA DARKA LAZIĆA SPREMNA ZA “ELITU?” SVI JE ODMAH PODRŽALI, A NAJVIŠE ON: “TREBA DA SE EKRANIZUJU, NAROD VOLI

Majka pjevača Darka Lazića, Branka Lazić, navodno bi trebalo da uđe u “Elitu” sa svojim partnerom.

Naime, kako pišu domaći mediji, Branka navodno isprva nije bila za to da se takmiči i da život stavi na tacnu, ali su je u porodici ubijedili da nema šta da izgubi s obzirom na to da je već poznata zbog sina Darka.


Branka i Dragan su postali hit kad se saznalo da su zajedno. Ona je dugo bila sama posle smrti muža Milana, nije izlazila iz dvorišta iako su svi pričali da je vreme da nastavi dalje i da ne sme da se zakopa i tuguje. Za mužem će uvek da žali, ali život ide dalje. Dragan i ona su toliko skladan i lijep par da cijelo selo zna koliko se vole. On se ne odvaja od Branke, ne prođe dan da joj ne priredi neko iznenađenje. Na kraju je to došlo i do produkcije i čelnika Pinka, pa su navodno dobili poziv da uđu u rijaliti. Produkciji su zanimljivi, najviše zbog toga što su ljudi sa sela, što ih narod voli jer su prirodni i ne glume – kaže izvor.


Darko podržava majku da uđe u rijaliti sa dečkom Draganom.

Što se mene tiče, majka neka uđe s Draganom sutra u rijaliti! Oni su super par, slažu se lijepo, kao Kaća i ja. Narod bi ih odmah zavolio, mislim da takve stvari i treba da se ekranizuju – kaže folker i dodaje da će baba najviše da bude zaslužna za to ako Branka i Dragan uđu u “Elitu”:

– Moja baba gleda stalno rijaliti. Žena ne gasi, obožava da gleda šta se tamo dešava!


Sjedio sam s majkom i Draganom pre neki dan. Pričali smo o svadbi i naravno da bih voleo da se to uskoro desi. Mogu sve da im isplaniram. Nedavno smo napravili moje vjenčanje, sad su oni na redu, pa što se kaže, da se dobro proveselimo. Svi im želimo svu sreću, a znate kako se kod nas u familiji slavi kad se prave veselja – rekao je on.

Republika


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.