x

MAJKA DIVNE DNK LJUTA: Ostavila nas je bez para i pelena i otišla u rijaliti!

Za selo Goložane nadomak Svilajnca skoro niko nije čuo dok se Divna Milanović sa svojim suprugom Markom Kocićem nije pojavila u emisiji DNK, a zatim i u rijalitiju „Zadruga”. U tom gostoljubivom selu trenutno žive Divnini roditelji sa njenom sestrom Milicom i kćerkom Kristinom, koju su Marko i ona ostavili na čuvanje.

Odmah po ulasku u selo mještani su primijetili da smo „uljezi”. Kada smo zaustavili automobil i pitali gdje se nalazi rodna kuća Divne Milanović, jedna od mještanki se ponudila da nas odvede do kuće. Sjela je na bicikl, a mi smo je pratili automobilom. Dok smo se približavali kući, primijetili smo da na kapiji stoje dvije žene.

 

Kada smo im se prilazili, shvatili smo da su to Divnina majka Milijada Savić i sestra Milica, koje su odavale utisak da nisu raspoložene za razgovor, a onda smo shvatili i koji je razlog njihovg nezadovoljstva.

 

``Ostavila nam je dijete sa nekoliko pelena i malo stvari. Rekla je da ide u Beograd da uzme neki novac, a zapravo je ušla u rijaliti. Ja sada imam pelene za malu, ali neću imati do kraja mjeseca``, počinje priču Milijada, dok Divnin otac Toma dobacuje da ne razgovara sa nama.

 

Ipak, Milijada se ne obazire na njega i nastavlja priču.

 

``Ako nam niko ne pomogne, a priča se da će tamo biti šest mjeseci, moraćemo da se zadužimo. Odakle nama pare za pelene? Čekam pomoć iz Centra za socijalni rad iz Svilajnca, ali niko ne dolazi danima. Moraću da nađem neki put da se snađem. Jedino što znamo jeste da malu nećemo ostaviti u Centru za socijalni rad``, kaže tiho Milijada,

 

``Drago nam je što se Divna udaje u „Zadruzi“. Ja im ipak neću ići na tu svadbu, pa čak i ako bude organizovan prevoz. Moram da čuvam Kristinu. Moj muž Toma je mnogo ljut zbog toga što nam je ostavila dijete. Po cijeli dan ložim vatru, kuham mlijeko i spremam hranu, nije mi lako. Iskreno, i ja sam malo ljuta na Divnu``, kaže Milijada i dodaje da joj ne smeta što se za njenu kćerku priča da je nevjerna suprugu.

 

``Ne ljutim se kada kažu da je Divna prevarila Marka, i on vara nju, pa onda i ona njega. Ma to je normalno. Mene zanima to što su oni otišli da zarade novac, pa i nama da daju``, kaže Divnina majka.

 

- U školi me djeca stalno pitaju za Divnu. Svi hoće da se druže sa mnom. Ja bih voljela da budem poznata kao Divna, ona mi je uzor - upada u priču Milica, dok se u pozadini opet čuje otac Toma, koji i nju upozorava da ne priča sa nama. Ipak, Divnina sestra se pravi da ga ne čuje.

 

- Ja idem u treći razred gimnazije i trenutno mi je škola na provm mjestu. Ipak, neću upisivati fakultet. Inače, i ja pomažem majci oko Kristine i nije mi teško - sa osmijehom kaže Milica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom djelu čovjeka koji mi je pomogao .. Moje ime je Tracy Adams, a ja se bavim u Kanadi. Moj se život vratio! Nakon dvije godine braka, moj suprug me ostavio s troje djece. Osjećala sam se kao da moj život završava i raspadala se. Zahvaljujući čarobnjaku nazvanu dr. Shifu koji sam upoznao na internetu. Na jedan vjernik dan, dok sam pregledavao internet, tražio sam dobar spell caster koji može riješiti moje probleme. Došla sam na seriju svjedočanstva o ovom spell casteru. Neki su svjedočili da je on ponijeli svoje Ex ljubavnika, neki su svjedočili da vraća maternicu, neki svjedočio je kako može baciti čaroliju da se zaustavi razvod i tako dalje. Bilo je jedno osobito svjedočanstvo koje sam vidio, bilo je o ženi koja se zove milost, svjedočila je o tome kako je dr. shifu vratio svog bivšeg ljubavnika u manje od 72 sata i na kraj njezina svjedočenja dala je dr. shifu e-mail adresu. Nakon čitanja svih ovih, Odlučio sam dati dr. Shifu probati. Kontaktirala sam ga putem e - adrese i objasnio mu je problem. U samo 2 dana moj muž se vratio k meni. Mi riješili smo naše probleme, a mi smo čak i sretniji nego prije. Dr shifu je doista a talentirani i nadareni čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je on divno dr. ... Ako imate problem i tražite pravu i pravi čarobnjak za rješavanje tog problema za vas. Pokušajte s dr. Shifu danas, možda biti odgovor na vaš problem. Evo njegovog kontakta: [email protected] https: // templeofmiracles.wordpress.com/ Još jednom vam zahvaljujte dr. shifu. Kontaktirajte ga za sljedeće: (1) Ako želite da se vaš bivši van. (2) ako uvijek imate loše snove. (3) Želite biti unaprijeđeni u vašem uredu. (4) Želite da žene / muškarci budu trčali za vama. (5) Ako želite dijete. (6) [Želite biti bogati. (7) Želiš vezati svog muža / ženu da bude tvoja zauvijek. (8) Ako vam je potrebna financijska pomoć. (9) Ako želite zaustaviti razvod. 10) Pomažući ljude da nestanu iz zatvora. (11) Brak čarolija (12) čudesne čarolije (13) Ljepote uroka (14) PROPEKCIJSKA SKUPINA (15) atrakcija uroka (16) Čarobnjaci zla. (17) Ljubavni čarolija (18) Ukloni čarobnjačke bolesti. (19) IZBORNI POBJEDNI IZVORI. (20) USPJEH U ISPITIVANJIMA. (21) Ljubav da se tko voli tebe. Kontaktirajte ga danas: [email protected]. posjetite i njegovu web stranicu https://templeofmiracles.wordpress.com/ [email protected] ili dodajte taj broj na whatsapp +2348134107393 ..