x

MAKEDONAC ČAROBNOG GLASA: Kralj dobrih žurki među našom rajom u Parizu, a tek kada čujete izvedbu Voliš li me!

Daniel Trencovski je mladi, talentovani pjevač/klavijaturista, dečko čarobnog glasa, poznatiji kao DANYLIVE. Kroz proteklih sedam godina prenio je mnoštvo osjećaja, a upravo emocija koju posjeduje osvojila je srce publike. To je i recept za sjajne provode koje pravi u Parizu, gdje redovno nastupa uz najveća imena estradne scene.

Daniel Trencovski  (22) rođen je u Makedoniji, gdje je završio muzičku školu i svira klavijaturu. Prije dvije godine put ga je odveo u Pariz, gdje je nastavio da uljepšava ljudima bitne trenutke. Preko naših do francuskih lokala, diskoteka, privatnih žurki, Dany ne prestaje da oduševljava javnost. To potvrđuju i njegovi brojni nastupi širom Francuske, Njemačke, Švicarske, kao i zajednički nastupi sa Milicom Todorović, Aleksandrom Prijović, Đanijem, Lapsus Bandom, te mnogim drugim - sve to u najpoznatijoj diskoteci u Parizu ``Redlight``.

 

Mladog i talentiranog pjevača je bogat repertoar pjesama doveo do raznih gostovanja širom Evrope, a Dany svojim glasom i ponašanjem na sceni osvaja srca brojne publike, pjevajući pjsme zabavnog i narodnog žanra. Njegov nadimak sa sobom nosi samo jedno - nezaboravan provod i najluđe noći. Kako ističe za Ekskluziva.ba portal uskoro će biti gotov njegov prvi singl koji se očekuje s nestrpljenjem. Do tada uživajte u vrhunskom coveru pjesme Ace Lukasa ``Voliš li me``.  Svakako podržimo njegov rad lajkom na stranicu: 
https://www.facebook.com/DANYLIVEMUSIC/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.