x

Maknite budalu sa TV-a: Lepi Mića opet ispoljava nacionalizam! Novi šovinistički ispad! (VIDEO)

Ako bismo pričali govorom Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepi Mića, onda je i naslov: "Maknite budalu sa TV-a" blag u odnosu na njegov riječnik. Pjevač poznatiji po rijaliti učešću nego po bavljenju muzikom (mada je i tu poznat, ali po nacionalističkom "narikanju" u kojem propagira govor mržnje i gdje u pjesmama indirektno poziva na ub.stvo), sinoć je po ko znak koji put na na nacionalnoj televiziji ispoljio svoj šovinizam, ali i pokazao koliko je prost da se od njegovih psovki cijela emisija pretvorila u cenzurisani zvuk "bip, bip". 


Jednom je neko pametan rekao: "Ljude dijelim na dobre i loše." Time se podrazumijeva i to kako je nebitno šta si, odakle si, koje si vjere, kome se moliš i u šta vjeruješ. Nažalost, postoje i oni zarobljeni u prošlom vijeku, koji mržnju ne mogu sakriti ni na nacionalnoj televiziji. Nije prvi put da se dotični "hvali" nacionalizmom, X puta smo i ranije mogli vidjeti njegove slične i gore ispade kroz njegovo predstavljanje na televiziji. Mada, dok nije bilo rijalitija nije imao gdje da se predstavi, jer je bio zabranjivan, a očigledno status "pjevača" nijedna televizija nije shvatala ozbiljno, te ga nisu zvali u muzičke emisije.


I sinoć je ista osoba iskoristila priliku da od emisije napravi "pljuvačinu" najnižeg ranga, da je pola iste otišle u ton cenzure. Ne samo da je na TV-u po ko zna koji put ispoljavao svoj nacionalizam i standardne psovke, već je pokazao da nije u stanju da normalno komunicira. Marko Miljković je gospodski napustio emisiju, očigledno shvativši da s ovakvim ljudima nije moguće normalno razgovarati. Vjerovatno mu se nije dalo da se valja u blatu... Komentari gledaoca su na strani Miljkovića koji kažu kako se odlično kontrolisao, budući na ispade koje je osoba s njegove suprotne strane imala.


Također, gledaoci su zgroženi da je jedna televizija dopustila takvo ponašanje, kako zbog samih izgovorenih riječi, uvreda, psovki, već i zbog ispoljavanja nacionalne mržnje. Inače, Mića je sinoć rekao kako je Miljković u vezi sa Kosovkom djevojkom i načinom na koji je on to izgovorio, jasno je da je želio omalovaži Lunu zbog njenog nacionalnog identiteta. Također, Mića je isticao da je on ponosni srpski nacionalista, a kada je vidjela u kom smjeru ide rasprava, voditeljka Dušica Jakovljević je prekinula ovog bivšeg zadrugara koji već najavljuje ulazak u Zadrugu 3.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.