x

Marija i Miljana raskrinkale Šopićku: Ivanu je j.... cijeli fudbalski tim, igrači Rada su je čerečili s velikim k....!

Marija i Miljana Kulić raskrinkale Ivanu Šopić, otkrivši da je imala s.ks-šemu sa većinom igrača Rada, koji su je, prema njihovim riječima, razvlačili kako su željeli.

Bivše zadrugarke gostovale su u emisiji "Narod pita" i već na samom početku napravile haos. Nišlijke su za metu večeri odabrale Ivanu Šopić, ovoga puta naoružane informacijama protiv nje. Iako se ona branila kako je sve laž, majka i kćerka nisu prestajale da je vrijeđaju.

Marija: Kako si dozvolila da te jedan muškarac istjera drugi dan iz kuće, kako si se osjećala? Mene bi bilo sramota da me muškarac istjera. Ivana je vidjela kuću i bazen, imaju žene koje trpe! Tebe se majka stidi! Htjela si pare, a dobila nogu u d.pe.


Ivana: Mene niko nije istjerao, to morate njega da pitate. Ja sam čula da vas muž bije. Bolje Stefan i ja da se pozdravimo i da me on istjera nego da me on bije.

Miljana: Moj otac nikad nije podigao ruku na moju majku, ako je ikad iko digao ruku, to je moja mama na mog tatu, k..vetino jedna! Cijeli Beograd zna da si k..vetina ortodoksna. D..ljo prljava.

Marija: Miljana, ti ne znaš zašto ju je momak istjerao! Ivana, da li si spavala sa svim fudbalerima? Sa cijelim timom si se j...la.


Ivana: Ja sam čula da se vaša kćerka viđa s oženjenim muškarcem.

Miljana: Ivana, ti nemaš grama mozga. Bila si sa svim igračima Rada. Čerečili su te sa velikim k..ama. Moja mama je za tebe lutka sa naslovne strane. Ti si k..vica. Može da se smrša, a obraz ne može da se opere. Ako želi, neka se uključi Milan Lola Smiljanić, bivši fudbaler Partizana, i on ju je k..ao više puta.

Ivana: Miljana, ti si nilski konj. Mene bar neko hoće, tebe neće niko. Šta će majka tri ćerke u rijalitiju, da uzme pare? Zašto ne gledate ćerke? Vaša kćerka se viđa s oženjenim Crnogorcima. Miljanina sestra se zabavlja s jednim moćnim čovjekom. Vi ste najgora majka na svijetu! Prodali ste kćerke za pare.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.