x

šok

Mariji i Siniši skinute pare sa računa, Miljana ih ostavila bez dinara: Kulićeva zadala roditeljima još jedan udarac!

Marija i Siniša Kulić već mjesecima imaju probleme sa zdravljem, i u isto vrijeme su se podvrgli operacijama i liječenju.

Dok oni vode bitku, njihova kćerka Miljana je učesnica rijalitija "Zadruga 5" i bori se da što više novca osvoji. Međutim, ono što im je kćerka sada navodno napravila, Marija i Siniša nisu mogli ni da sanjaju.

Miljana je unaprijed uzela honorar iz rijalitija kako bi vratila Zoline dugove, a njeni roditelji koji sve vreme gaje i njenog sina Željka, tek sada su obaviješteni o tome.


"Ljudi prosto više ne mogu da vjeruju na šta Miljana pristaje, a šta joj sve Zola podmeće samo da bi je iskoristio. Kada su čuli da je novac podigla prije ulaska u rijaliti, šokirali su se. Taman su mislili da oko Nove godine odu do banke i vide da li je na Miljanin račun za koji su ovlašćeni legla neka uplata jer im je sama rekla da na tri mjeseca provjeravaju, ali od toga nema ništa. Ne treba njima taj novac, ali su htjeli da podignu sa računa i ostave u sefu u banci kako bi Miljana konačno skupila za stan koji toliko želi da kupi za sebe i sina Željka", objašnjava rođaka porodice Kulić iz Niša za Star i nastavlja:


"Marija je toliko plakala, ma nije mogla dva dana da dođe sebi. Krivo joj je što se Miljana toliko maltretira po rijalitiju, što ne viđa svoje dijete koje brzo raste i što nije uz njih sada kada im je najteže. Zgroženi su na šta je sve Zola spreman i kako joj je podvalio kojekakve ugovore koji nisu validni. Shvatili su da su prevareni i da im je sav novac skinut sa Miljaninog računa koji je oni trebalo da dignu i ostave sa strane. Srećom, Marija je svoj honorar sklonila sa strane, tako da ona i Siniša imaju od čega da žive."

.

.

.

.

..


Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.