x

prvo ročište za starateljstvo

Marina došla na sud, a Darko pobjegao za Egipat sa Barbarom: Dok se Gagićeva bori za alimentaciju od 500 eura, Lazića baš briga!

Marina Gagić tužila je Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 eura mjesečno i traži apsolutno starateljstvo nad sinom Aleksejem.

Ona se danas u pratnji advokata pojavila ispred suda u Rumi, dok se njen bivši partner nije odazvao pozivu. Darko je, inače, u ovom trenutku sa svojom djevojkom Barbarom Bobak na romantičnom putovanju u Egiptu.

Podsjetimo, Darko je nedavno u ispovijesti priznao da je sa Marinom ipak završio na sudu.


Foto: Telegraf.rs

- Mi se nismo svađali, ona je to potegla, sud, sve. Mi nismo vjenčani i bez problema sam rekao, kada je rekla koliko hoće para - to je to, nikakav problem. Kad nije imala za šta da se uhvati, onda kao "ajmo na sud". Ništa neće postići, non-stop pokušava neke, ne direktne prijetnje, nego sve nešto okolo naokolo, pokušava da me bocne. Kažem: "Nemoj to da radiš, nećeš uspjeti da me iznerviraš, neću napraviti s.anje". Neću, meni je dijete, i jedno i drugo, bitnije od svega, a to što ona vidi drugačije, shvatiće... Mislim da je i ona malo dijete u glavi, pa će shvatiti kad poraste.


Marina Gačić tužila je Darka Lazića budući da nije mogla da se sa pjevačem dogovori van suda.

"Nažalost, sud će morati sve da odluči iako smo mi i sami to mogli. Tražim puno starateljstvo nad djetetom. Iako kao majka svakako imam prioritet, da ne bih razmišljala šta će biti sutra, da me glava ne bi boljela, moram ovako da pravno raščistim stvari. Sutra da moram da ga jurim za potpis ako negdje idem sa djetetom van zemlje ili ako treba nešto za školu ili šta sve može da iskrsne. Biće određena i alimentacija koju će morati da plaća. Što se tiče raspodjele imovine, ja svakako nisam voljela da budem u Brestaču ni dok smo živjeli u toj kući. Nisam voljela da svi budemo u istom dvorištu, tako da ništa od tih nekretnina od njega ne tražim, a oni nema ništa drugo sem toga", rekla je nedavno Marina.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.