x

Iznio niz uvreda na njegov račun

Marko Marković izvrijeđao Asmina: Krmak, da imaš pare, ne bi živio u iznajmljenom stanu i plaćao bi djetetu alimentaciju!

Prva učesnica ''Elite'' Aneli Ahmić šokirala je sve kada je prilikom svog predstavljanja auditorijumu otkrila da je njen navodno vjenčani suprug, Asmin Durdžić, načinio preljubu sa starletom i rijaliti zvijezdom Stanijom Dobrojević.

Ubrzo nakon toga se on oglasio, pa je krenuo i sa provokacijama na račun bivšeg dečka svoje sadašnje partnerke Stanije, manekena Marka Markovića.

Marko mu nije ostao dužan, pa mu se javno obratio, putem Instagram profila i zadao kontra udarac.


- Ovom krmku Asminu se žuri da ga što prije s g..a primi, vidim da je obaviješten dobro o mojim sposobnostima na temu dobro odrađenih gaća. Volio bi krmak Balensiaga da osjeti čari ljepote mog međunožja, gospodine sv.njau, bolje pomozi toj ženi kojoj si napravio dijete i porodicu koja ti čuva dijete, nego što blatiš i snimaš kuće u kojima žive, ismijavaš rođeno dijete i pljuješ majku svoga djeteta, promijeni dilera, loša ti je ta roba koju konzumiraš tera te na mafiju. Daću ti ja dobronamjeran savjet, pređi na pomije i kukuruz, mani se loše robe i vraćaj u obor, poješće te animir dame i starlete i starletani, pa ćeš na kraju umjesto obora tvog prirodnog staništa da završiš kao "afrička svinjska kuga na Balkanu", bićeš jako brzo registrovana svinja koja je zaražena, a znaš šta se radi sa takvim svinjama. A da ima pare, plaćao bi djetetu alimentaciju i ne bi živio u iznajmljenoj gajbi - napisao je Marković.


Podsjetimo, Asmin je Marku takođe uputio uvrede:

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, ljetovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A, tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš vjerenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu! Bolje se pokrij po ušima, p****čiću - poručio je Asmin putem Instagram storija.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.