x

Marko Miljković pobjegao u rijaliti, opasno se zamjerio krimosu!

Marko Miljković ozbiljno se zamjerio kriminalcu iz Švajcarske, koji čeka pravi trenutak da mu se osveti!

Kako Kurir saznaje, učenik rijalitija „Zadruga“ je nekoliko mjeseci živio i radio kao menadžer u njegovom lokalu u Cirihu, a onda mu je zaveo ženu! Markov prijatelj, koji je dobro upućen u ovu priču, kaže da je Miljković iskoristio povjerenje čoveka koji mu je pomogao.

- To se dogodilo neposredno pred njegov ulazak u rijaliti. Miljković u tom periodu u džepu nije imao prebijene pare i molio je prijatelje da ga zaposle. Jedan od njih se sažalio i upoznao ga s tim čovjekom koji godinama živi i radi u Švajcarskoj. Taj kontroverzni biznismen mu je ukazao povjerenje, zaposlio ga u svom lokalu ne sluteći da će mu baš on zabiti nož u leđa tako što će se spanđati s njegovom ženom - priča Markov drug, koji je insistirao na anonimnosti.

Miljković je prema njoj bio fin i slatkorječiv i odmah su sijevnule varnice.

- Viđali su se tajno, a on se prema tom čovjeku ponašao uobičajeno iako je spavao s njegovom ženom. To je trajalo nekoliko mjeseci, sve dok taj kriminalac nije saznao za aferu. Ona mu je i dojavila da su raskrinkani i poručila mu da bježi jer će ga njen muž ubiti. Marko nije uzeo ni kofer iz stana, već samo pasoš i odmah je napustio zemlju. Sada ga on juri i prebiće ga čim bude izašao iz rijalitija - zaključuje izvor. 

Pokušali smo da kontaktiramo s Markovom porodicom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.