x

BILI U KONTAKTU MJESECIMA PRIJE TRAGEDIJE

Matej me je jako volio, dopisivali smo se! Ispovijest Olje Vampirice: Otkrila sve detalje svog odnosa sa Perišom!

Veliku pažnju javnosti zaintrigirala je ispovijest bivše učesnice "Zadruge" Olje Ajnfalt Mihovilović (59), poznatije kao Olja Vampirica, o, kako je ispričala, "nježnom prijateljstvu" koje je godinama gradila sa Splićaninom Matejem Perišem, čiji je nestanak 1. januara 2022. godine u Beogradu na noge digao cijeli region.

Gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, Olja Vampirica je otkrila sve detalje svog odnosa sa Matejom Perišem.

U svojoj ispovijesti za Kurir televiziju, Olja je otkrila da je sa Splićaninom bila u komunikaciji kao i da je on jako volio.


- Ja sam imala situaciju kada sam davala intervju, pitali su me da li poznajem Mateja. Ja sam rekla da ga poznajem. Svi smo bili jako emotivni zbog te situacije, kada smo čuli da je nestao ostali smo zatečeni. Kada sam davala izjavu, nisam znala koliko će moje riječi biti teške. Meni mediji u tom momentu nisu trebali. Što se tiče Mateja, dala sam izjavu koja je krivo protumačena. "Olja je u vezi sa Matejom", ja nisam bila u vezi sa njim, bili smo u komunikaciji i dopisivali smo se preko fejsa. Ja sam sa mnogo mladih ljudi u komunikaciji. On je volio da prati moje performanse, nismo bili u vezi, ja se dosta razlikujem od drugih. Matej je bio mlada osoba koji je mene jako volio kao osobu - počela je priču Olja Vampirica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.