x

MODNI ODABIRI GLUMICE

Megan Fox iako zarađuje milione nosi torbu od 80 dolara

Zvijezde mogu nositi neke prilično skupe stvari, tako da je uvijek osvježavajuće kada se negdje pojave u odjeći pristupačnih cijena.

Još je nevjerovatnije kada im se taj pristupačni predmet dovoljno svidi da ga nastave nositi, kao što je Megan Fox radila s torbicom JW Pei.

JW Pei dodatak je napravljen od veganske kože i nastao je od reciklirane plastike s unutrašnjošću od umjetnog antilopa. Prava istaknuta karakteristika je zgužvana naramenica, koja minimalističku torbu 'podiže' još više. Iako ima manji dizajn u stilu baguettea, recenzenti kažu da je i dalje dovoljno prostrana da u nju stanu sve vaše osnovne stvari.


Fox je prvi put primijećena kako nosi torbu na ramenu JW Pei ranije ovog septembra dok je šetala New Yorkom. Nosila je čipkasti kratki top, čipkastu mini suknju i dugački crni kaput uz to je imala duge čizme i crnu torbu.

Drugi put je jučer viđena kako nosi JW Pei torbu ovog puta u plavoj verziji. Fotografiju Fox na Instagram podijelio je njen stilista Maeve Reilly. Glumica je plavu torbu stilizirala s blejzerom, farmerkama ravnih nogavica i crnim štiklama.


Međutim, Fox nije jedina poznata ličnost koja je 'pala' na ovu torbicu. Ovu torbicu su nosili i supermodeli poput Emily Ratajkowski, Irine Shayk, Gigi Hadid i Hailey Bieber.

Također, torbica ima impresivnih 5,3 miliona pregleda na TikToku, što dokazuje da je omiljena među trendseterima i influenserima.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.