x

MENADŽER MARIO SOFTA OSUO PALJBU: Svima koji se bave estradom u BiH, a ne žive u Sarajevu, želim da zarađeni novac potroše na lijekove!

Kontroverzni sarajevski menadžer Mario Softa je dao intervjuu za Ekskluziva.ba portal u kojem je osuo paljbu po brojnim ljudima iz svijeta estrade. Između ostalog, kaže kako je jedan menadžer iz Vogošće imao se*s sa životinjama, ali da to nije najgore - da su isti nagon imali i pojedini pjevači. Otvoreno govori ko vlada Sarajevom, te kakva bitna stavka se krije od svih koji žive u tom gradu.

Inače, povod razgovora s njim je bila njegova pjesma ``Džukele`` i sama ideja da uopšte uradi takav projekat.

 

- Sarajevo je bolestan grad, a zarazili su ga oni o kojima ja pjevam. Kod mene je taj lijek da se ozdravi. Svi pjevači, menadžeri, producenti, koji sebe nazivaju bosanskom estradom, a ne žive u bh. prijestolnici, to jeste Sarajevu su klasični izdajnici i petokolonaši i ja im od sveg srca želim sve najgore u životu, da sve što zarade potroše na lijekove. 

 

Između ostalog dodaje i kako su svi pjevači koji su s njim radili postali milioneri, dok političare i tajkune koji vladaju Sarajevom naziva klasičnim parazitima. 

 

- BiH je najzdravija država u Evropi i u njoj žive najbolji narodi, ali da bi takva ostala trebalo bi uhapsiti 100 političara i 100 tajkuna i likvidirati ih kako bi 2020. ušli u Evropsku unijum ističe Softa u razgovoru za Ekskluziva.ba portal.

 

Ekskluziva.ba