x

Miki ih je obe tukao prije 2 mjeseca, a sad se javila Suzana Perović: Toma je siledžija, ne zna šta radi kad popije!

Nadeždu Biljić navodno je pretukao Toma Panić. Ona je trpjela užasno nasilje od strane emotivnog partnera, Tome Panića, a prije samo dva mjeseca dobila je batine od Mikija Đuričića.

U rijalitiju "Zadruga" došlo je do žestokog nasilja kada je razjareni Miki Đuričić udario šamar svojoj djevojci Suzani Perović, a onda štakama pretukao Nadeždu koja se slučajno našla u blizini i pokušala da smiri situaciju.

Sve se dogodilo pred kamerama, zbog čega je Đuričić momentalno diskvalifikovan i osuđen na kućni pritvor. Kako je prije samo dva mjeseca nasilje pretrpjela i Suzana, a sad je otkrila sve što zna o Tomi Paniću. Svojoj koleginici pružila je veliku podršku.


Ovo je i prvi put da se Suzana oglašava nakon što je izašla iz rijalitija "Zadruga".

"On je nasilnik, siledžija! Najstrože osuđujem ovo što je uradio. Imala sam priliku i ranije da ga vidim u Zadruzi kada popije kako izgleda. On tada ne zna šta radi! Ovo što je uradio Nadeždi je sramota! Momak od 24 godine da ovoliko pije, ne priliči mu. Najstrašnije osuđujem ovaj postupak! Uz Nadeždu sam svim srcem i svu podršku joj šaljem", rekla je Suzana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.