x

u rijalitiju iznosi užasne tvrdnje

Milena Kačavenda: Bulić je unakazio Anu u 8. mjesecu trudnoće i izgubila je dijete!

Milena Kačavenda, "bivša kuma" Ane Ćurčić, ispričala je  u rijalitiju Zadruga Elita strašne optužbe na račun bivše prijateljice i njenog emotivnog partnera Ace Bulića.

- Prijetnje su bile sljedeće. Sjedim ja za stolom, sa jednim dečkom koji zamalo da se onesvijestim, a to je dečko za kog pričaju da je haker. Ja sam bukvalno bez brusa i u šorcu doletjela da maznemo picu, posljednji pozdrav prije mog ulaska. Prilazi Anđela sa kačketom, ona se cijela tresla. Pitam je je l' dobro, ona kaže da jeste. Mislila sam da je sjedila za stolom s nekim drugim, druga misao mi je da me natovari nekim rovcem. Kaže ona meni: "Aca Bulić je cijeli moj svijet, ti znaš Milena, nemoj da ga pominješ u rijalitiju. Ti si dobila životnu priliku koju si željela, ali Acu Bulića nemoj da spominješ. Je l' imamo dogovor?", ja joj kažem da nemamo, skide ona kačket, pusti onu plavu kosu glupačica jedna, ja bih rekla naivna, i kaže mi : "Slušaj ovako, mi ćemo razgovarati drugačije". Ja sam snimana od prvog dana Aninog ulaska, a da nisam ni znala. Nasjela sam kao d..e na nošu, njene dvije i po drugarice...Nakon tog njenog fenomenalnog izlaska, kada je izgledala kao g...o jer je bila druga - rekla je Milena.


- Kada si branila Anu i bila na njenoj strani, branila si je po svaku cijenu i radila si to ekstremno. Da li je Ana pogledala kada je izašla i da li si dobila hvala - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Ne, nisam dobila ni hvala, ni hamburger, dobila sam šut u d..e, sjela sam na šesnaesterac, nisam ni znala da imam tako dobro d..e. Vrlo je izričita bila prijetnja na djecu da ako se pomene njegovo ime, a ukoliko se nešto ipak tako desi, u prepiskama me Aca zove dijabola, da kada izađem, moraću da se osvrnem oko sebe. Ovim putem bih pozdravila Acu Bulića, njegovu nevjenčanu suprugu i Anu K...ić, tri ober kretena! Moj bivši suprug jeste bivši, ali nije pokojni i da su djeca njegova kao i moja. 21.vijek je, a oni su se preračunali, a Ana mene poznaje i zna da ja ne j...m sistem, zato me i zovu dijabola. Ja ću reći kakva je pozadina cijele igre i za šta sam namještena - rekla je Kačavenda.


- Za šta si namještena? - nastavila je Ivana Šopić.

- Namještena sam za dva miliona eura i u pitanju je prodaja fudbalera. Ne znam da li ćemo pominjati ime. Anin nesuđeni zet, tačnije njena kćerka živi sa njim, nisam ni znala kolika je to mlada nada. Ona je osmislila cijelu igranku i uvukla Acu Bulića u cijelu priču. Dečko ima ugovor sa Partizanom, gdje je upravo Anin nesuđeni zet prijavio da mu je život ugrožen i da će ga Aca prodati. Prodao ga je za dva miliona eura, a roditelji su povjerovali u tu priču, priča je bila za Spartak iz Moskve. On je prijavio da je ucijenjen da igra za Partizan, taj dečko je ulagao ozbiljan novac u njega. Anina kćerka je svjedočila i pokušaju sil.vanja... Aca Bulić ima opciju da ga proda, ali ono što je tragedija je da Partizan nije imao platu da plati tom dečku - iznijela je Milena teške optužbe.

- Mene zanima taj momenat gdje njegova nevjenčana supruga njemu prijeti - rekla je Ivana Šopić.


- Ja sam od momka iz obezbjeđenja saznala da je Anđela pravila spektakl tokom noći. Žena Ace Bulića nije reagovala lijepo što se on uključio u javnost i u medije. Ja gledam da on roni suze, ženo, suze se kotrljaju. Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mjesecu trudnoće i ona je izgubila to dijete. Tata ga je sklonio u London. Djeteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči... Prvo, znali su da sam razvedena, znali su da će budala da stavi srce na asfalt i da brani do kraja. Mi prolazimo rampu u Šimanovcima, Aca nas poziva kod njega kući. Anđela je tu, kuha nam kafu, obezbjeđenje je tu, Ana ga pita odakle ovoliko obezbjeđenja, on kaže da je malo pojačao... On je mene i tada snimio, pa se nisam mnogo izlaprdala, ali su teme bile konstruktivne: "Gdje je gajba, 100.000 eura, bademantili, kreme?". Sljedeća tema dok nam kuha kafu prijeteća faktorka, ja sam tada bila kao us..n golub, od leoparda sam se pretvorila u... Ona ga uredno pita: "Je l' si završio fudbalera?", on je rekao: "Nisam, pričaćemo", pa onda ide: "Za koliko si prodao fudbalera", on kaže: "400.000 eura". Ja u prvi mah pomislim da Ana Ćurčić nema pojma ni o čemu i da Aca radi sve iza njenih leđa, međutim, od tog dana se sve odmotava...


- Zvezdan nije loš čovjek, odgovarao je za svoja djela i nedjela. Ne opravdavam ga, ni njegove postupke u rijalitiju, ali postoje osnovi zbog kojih je to radio. Ako si bila žrtva nasilja, uspješno si obmanula sve žrtve nasilja. Na kraju cijele balade, gospođa Roleks, dobija crne prsluke i j..e mame svima. Zove telefonom da prijeti, j..e majku cijelom Beogradu, ona će nekome da objasni, a ovdje se usr..a kao plovka! - rekla je Kačavenda u Eliti.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.