x

I DALJE PODSTANAR

Milić Vukašinović zbog dugova pokojne kćerke postao beskućnik: Prodao stan u Sarajevu, a onda ga dočekalo šok saznanje!

Milić Vukašinović uspio je da proda stan u Sarajevu, ali iako je planirao da od tog novca kupi sebi i supruzi Suzani nekretninu u Beogradu, kako bi konačno imali svoj krov nad glavom, to se neće dogoditi.

Roker će i dalje biti podstanar i plaćati mjesečnu kiriju za iznajmljeni stan na Karaburmi jer je, kako Kurir saznaje, sav novac potrošio vraćajući dugove koji su ostali iza njegove pokojne kćerke Maje Avdibegović.


Izvor blizak muzičaru kaže da je veliki stan u centru Sarajeva, u kom je živjela njegova kćerka sa svojim partnerom, bio pod hipotekom. Milić je svojoj kćerki redovno slao novac kako bi tu hipoteku na vrijeme otplaćivala. Međutim, kako se ona našla u paklu n.rkotika, ona nije plaćala taj kredit, a tokom godina nakupio se i iznos za mjesečne režije, koje takođe nije plaćala, jer je sav novac koji je dobijala od oca koristila za kupovinu n.rkotike, od kojih je bila zavisna.


Nakon što je Maja izvršila samoub.stvo u julu 2018. godine u Sarajevu, Milić je odlučio da proda ovaj stan, kako bi novac od njega uložio u kupovinu stana u Beogradu, gdje već godinama živi kao podstanar na Karaburmi sa svojom suprugom Suzanom. Međutim, do ovoga nije došlo, jer je popularni "doktor za rokenrol" od novca koji je zaradio prodajom stana odmah morao da isplati svu zaostalu hipoteku i režije koje nisu bile uplaćivane mjesecima. Kad je isplatio sva dugovanja, njemu u džepu nije ostalo gotovo ništa, te nije mogao da jednom zasvagda riješi svoje stambeno pitanje u Beogradu.


Kako bi provjerili saznanja, Kurir je kontaktirao Vukašinovića, koji je potvrdio autentičnost informacija, a zatim nam i detaljnije objasnio šta se desilo i ko sada živi u tom stanu za koji je bio izuzetno vezan.

- Tačno je sve, nažalost. To je bio divan veliki stan, na odličnoj lokaciji. Stan sam prodao, ali sam sav novac morao da dam kako bih isplatio tu hipoteku, koja je bila ogromna, i režije, koje Maja nije plaćala godinama. Zašto nije plaćala? Zbog dr.ge. H.roin je pojeo taj stan. Ne znam ni sam koliko sam joj novca slao za taj stan, a ona je sve to trošila na dr.gu. To sam tek kasnije saznao. Zbog toga nismo mogli da kupimo stan u Beogradu. Stan su kupili fini ljudi, za svoju kćerku studentkinju - ispričao nam je Milić.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.