x

nova ljubav

Milioner iz Beča muva Subotićku, uspješniji od Pece: Moćni muškarac dolazi da je upozna, spreman da joj učini sve!

Uspješan biznismen iz Srbije koji živi u austrijskoj prijestonici bacio je oko na bivšu rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić i s njom ima ozbiljne emotivne planove.

Ovaj moćnik sljedeće nedjelje dolazi u prijestonicu da se zvanično upozna sa starletom.

Aleksandra je trenutno najpoželjnija raspuštenica. Na starletu je oko bacio milioner koji živi i radi u Beču. U pitanju je naš čovjek koji poslednjih dvadeset godina živi u austrijskoj prijestonici. Njih dvoje se još uvijek zvanično nisu upoznali, ali Subotićka i te kako zna za udvarača koji će sve učiniti da je zavede.


Ako je suditi po video-snimcima i slikama koje bivša rijaliti zvijezda postavlja na društvene mreže, ona je preboljela to što ju je nevjenčani suprug Predrag Peca Raspopović prevario sa najboljom drugaricom Majom Marinković i sada može da uživa sa biznismenom koji zbog nje sljedeće nedjelje dolazi u prijestonicu. On je, prema našim saznanjima, dobro upućen u njenu porodičnu situaciju i pored problema koje Aleksandra ima želi da bude sa njom i da je usreći. To potvrđuje njena bliska prijateljica:


- Aleksandra je baš propatila i zaslužuje da bude srećna. Ovaj dečko je baš uspješan, daleko uspješniji od Pece i sve će da učini za Aleksandru. Bićete iznenađeni kada budete vidjeli koliko je em lijep, em uspješan. Odlijepio je za njom i ostalo je samo da se upoznaju zvanično. Riješila je da više neće da pati za Pecom. Ako se sve kockice poklope, i te kako će da uživa sa ovim muškarcem koji joj nikada ne bi emotivno naudio - priča Subotićkina prijateljica.


U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Aleksandrom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Sa druge strane, Raspopović je za medije poručio da o privatnom životu i trenutnom ljubavnom trouglu ne želi da govori za medije. Peca i Maja trenutno borave u Italiji, gdje uživaju na ljetovanju.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.