x

Miloš Biković najplaćeniji glumac u Rusiji! Objavljeno koliko uzme za samo 1 dan snimanja!

Glumac Miloš Biković, osim u Srbiji, ogromnu popularnost uživa i u Rusiji, a prema pisanju ruskih medija najplaćeniji je glumac u njihovoj zemlji!

Miloš je prestigao miljenike žena Aleksandra Petrova i Danila Kozlovskog. Njihovi honorari su u prošloj godini pali, a nakon filma "Sluga", Biković je "ušao u historiju ruske kinematografije".

Bikovićev dan na setu filma "Sluga" koštao je producente 420.000 rubalja, odnosno oko 5.200 eura, prenosi ruski portal 5-TV.ru.


Snimanje komedije trajalo je 39 dana, a prema pisanju medija, Biković je samo za tu ulogu zaradio više od 200.000 eura.

Režiser Nikita Mihalkov ulogom u "Sunčanici" obezbijedio je Bikoviću uspjeh na ruskom tržištu, a zahvaljujući uspjehu i popularnosti koju je stekao u seriji "Kuhinja" i fimovima "Led" i "Izvan granica realnosti", Milošu je porastao honorar.


Komedija "Sluga" zaradila je čak 50 miliona eura, a u februaru je donijeta odluka da se snimi nastavak ovog ostvarenja.

Međutim, zbog trenutne situacije sa korona virusom planirano snimanje na ljeto najvjerovatnije će se odložiti za kraj 2020 ili za 2021. godinu.

Do prošle godine najplaćeniji ruski glumac bio je Aleksandar Petrov sa 3.100 eura za jedan dan snimanja, a prije njena prvo mjesto držao je Danila Kozlovski koji je godišnje zarađivao 1.250.000 eura.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.