x

pravo lice glumca

Miloš Biković se oglasio nakon što su ga bivše djevojke surovo isprozivale!

Bivša djevojka Mioša Bikovića, plesačica iz Rusije, Arina Vološina šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objelodanila detalje veze sa glumcem.

Naime, ona Miloša predstavila bezosjećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osjećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

Iza Arininih riječi čvrsto je stala i druga bivša djevojka Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović, koja već neko vrijeme iznosi suptilno svoje ne baš tako pozitivno iskustvo u vezi sa njim.


Biković se nije oglašavao ovim povodom, a sada je na Tviteru napisao komentar na ovu temu, koji je privukao veliku pažnju.

Jedna korisnica Tvitera podijelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:


"Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića" - napisao je kratko Miloš, podsjetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.