x

Ministarka oplela po Luni i Slobi: Ona govori za sebe da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak i porodicu, a on je još gori! Odvratno mi je to!

Pjevačica Edita Aradinović poznatija kao Ministarka, iznijela je svoje mišljenje o najintrigantnijoj učesnici rijaliti programa ``Zadruga`` Luni Đogani i njenom dečku Slobi Radanoviću.

Edita je zgrožena ponašanjem Lune Đogani, koja kako kaže rastura nečiji brak i još za sebe govori da je dama. Takođe ni Slobu nije izostavila, pa je rekla da takvi kao on se predstavljaju vjernim svojim ženama, a rade suprotno.

 

- Eto u jednom rijalitiju djevojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao vjerni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svijet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - rekla je Aradinovićeva.

 

A na pitanje da li bi ona uradila tako nešto i nekoj ženi preotela muža, Edita je odgovorila sljedeće:

 

- Nikad u životu. Da je od zlata. Čak mi je odvratno. Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Djevojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna. Postoje muškarci koji umiju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom - zaključila je Edita.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.