x

više ne kriju

Ministarka se razvela u tajnosti: Ovo je novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević! (Foto)

Sa virsusom covid-19, prije dvije godine, upoznali smo Dariju Kisić Tepavčević, u to vrijeme zamjenicu direktora instituta “Batut”, danas ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Stručnim i argumentovanim stavom, ali i atraktivnom pojavom lijepa doktorka brzo je stekla naklonost građana.

Uprkos velikom interesovanju za njen privatni život, Darija Kisić Tepavčević jasno je stavila do znanja da o toj temi ne želi da govori. O bračnom statusu svjedočila su dva prezimena, a u zvaničnoj biografiji kao ime supružnika spomenut je Vladimir Tepavčević.


O njenom braku ni danas se ne zna ništa, ali se u jednom trenutku pojavila informacija da se uvažena profesorka Medicinskog fakulteta razvela, diskretno i u tajnosti. Nastavila je da živi sa kćerkom Tinom, a o tome da li je stroga majka govorila je u intervjuu za HELLO! magazin.


- Svaki roditelj iz iskustva zna da, koliko god se u vaspitavanju djece trudili da se ponašamo po nekim zacrtanim pravilima, na kraju većina nas poklekne pred njihovim umiljatim pogledima i osmjesima. Ja sam od onih majki koje se od samog početka prema jćerki postavljaju kao prijateljice. Znam da mnogi stručnjaci kažu da to nije dobro, ali ponosna sam u kakvu odgovornu djevojku je moje dijete izraslo.


Darija Kisić Tepavčević ponovo je srećna na emotivnom planu, o čemu svjedoče fotografija na kojima, ruku pod ruku, šeta sa Draganom Karadžićem, glavnim i odgovornim urednikom televizije “B92”. Kako navode dobro informisani izvori, njihova veza traje nekoliko mjeseci, a kada su se uvjerili da se odlično slažu i zajedno dobro funkcionišu, odlučili su da lijepe vijesti objelodane u javnosti.


Foto: ATA Images

U biografiji gospodina Karadžića, koju je dostavio RTS-u, kada se prije nekoliko godina kandidovao za člana Upravnog odbora te kuće, navodi se da je rođen 1957. godine, kao i da ima dvije fakultetske diplome – Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Fakulteta za poslovni menadžment u Baru.


Foto: ATA Images

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.