x

živi u švedskoj

Mirza Šoljanin se oženio u tajnosti i dobio dijete!

Mirza Šoljanin izazvao je najveću pažnju javnosti 2010. godine kad se pojavio na muzičkom showu “Zvijezda možeš biti ti”, gdje je od početka do kraja imao najveću podršku javnosti, pa je i pobijedio nekoliko mjeseci kasnije, te 2011. godine. Od tada je snimio studijski album pod nazivom “Poljubi me”, te se prilično afirmisao na estradi, a mnoge od njegovih pjesama su postale hitovi.

Pored muzičke karijere ženski dio njegove publike uvijek je interesovao njegov privatni život. Tako je ogromnu pažnju javnosti izazvao njegov prvi brak 2012. godine, a kasnije i razvod od Merime Džeko, sestre najpopularnijeg bh. fudbalera Edina Džeke.


Nakon što su se razišli i Merima i Mirza su uplovili u nove brakove. Šoljanin se skrasio pored stare ljubavi izvjesne Hane iz Švedske sa kojom je dobio sina. Međutim, taj brak nije dugo potrajao, pa je pjevač 2018. godine dao izjavu da je stavio tačku i na život sa Hanom sa kojom je dobio sina.


Sina povremeno viđa, a kako Senzacija.ba saznaje Mirzi ponovo u ljubavi cvjetaju ruže. Naime, saznajemo da se Šoljanin skrasio pored nove izabranice, koju je i oženio u strogoj tajnosti. Radi se o Bosanki koja živi i radi u Malmeu, a sa kojom je i dobio dijete. 


Ovaj brak Šoljanin, iz njemu poznatih razloga, krije kao zmija noge. Čak se nije pohvalio ni najvećom srećom – djetetom. Međutim, kako je njegova supruga objavila na svom Facebook profilu, na svijet je 14. avgusta došla Sara, njeno prvo, a Mirzino drugo dijete.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.