x

spominje se i dug od 100.000 eura

Misterija nestanka porodice Đokić iz Aleksinca: Nagađa se o više verzija!

U porodicama Ðokić i Aritonović, kao i u aleksinačkom kraju, i dalje traje misterija nestanka vlasnika mjenjačnice Gorana Ðokića (57), supruge Gordane (56) i njihove kćerke Lidije (25), kojima se 26. septembra izgubio svaki trag.

Pripadnici MUP Srbije i ronioci Žandarmerije vršili su  opsežnu potragu za porodicom Ðokić, ali ih još nisu pronašli. Podsjetimo, Ðokići su u nedjelju bili kod baka Stojanke u selu Moravac, a onda su se „pasatom“ uputili ka Aleksincu. U tom trouglu između Moravca, Žitkovca i Aleksinca im se gubi trag.

Kako Kurir saznaje, postoji nekoliko verzija njihovog nestanka, a jedna od njih je i dug.


Foto: Kurir

- Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čovjeku pozajmio oko 100.000 eura za određenu kamatu. Taj čovjek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smjeru da ih je dužnik možda oteo... Ostale verzije su da su eventualno doživjeli saobraćajku i sletjeli s puta u neku provaliju ili u Bovansko jezero. Takođe, u opciji je i verzija da su se negdje sklonili u strahu od dužnika - priča  sagovornik i dodaje:


- Goran je ranije bio na meti lopova, ali nikada se nije dogodilo nešto slično. Prekontrolisane su sve kamere u Aleksincu, ne samo za tu noć već i za nekoliko dana unaprijed. Operativci su složili mozak s kim je Goran kontaktirao prethodnih dana, ko je znao da je u Moravcu kod majke i imaju čak pretpostavke gdje je nestao njegov „pasat“.

Kontrolišu se granični prelaz, a počela je i pretraga okoline i Bovanskog jezera. Osnovna je dilema da li je porodica bila primorana da napusti „pasat“...


Policiju u civilu zatekli smo juče ujutru u kući Ðokića. Kako saznajemo, dva puta je pregledan stan u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi ukazao na to gdje se Gordana, Goran i Lidija nalaze već četiri dana. Međutim, u njihovom domu nije uočeno ništa neobično, niti išta što bi ukazalo na to šta se s njima dogodilo, piše Kurir.

- Goranova majka, baka Stojanka, cijele noći je preplakala za sinom, snajkom i unukom. U strašno smo teškom stanju. Čekamo da nas obavijeste kada budu nađeni - rekla  je njihova rođaka Verica Ðokić. 


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.