x

Mnogo sam povrijedio svoju djecu: Gagi prvi put o paklu koje su prošle Luna i njena sestra zbog njegove borbe sa narkoticima!

Zadrugari Stefan Milošević, Vladimir Adžić i Mlađan Jovanović su hipnotisano gledali u Gagija Đoganija dok im je prepričavao na koji način se odvikao od narkotika.

U jednom trenutku Đogani je počeo da plače jer mu je očigledno teško dok se prisjeća tih trenutaka koje ne bi preživio da mu nije bilo porodice, a prvenstveno starije sestre kod koje je živio neko vrijeme kako bi se odvikao od upotrebe narkotika.

- Dogodio mi se klik u glavi, rekao sam da je dosta. Eto, sjetio sam se moje djece. Oni su mi snaga, sestra je došla kad sam imao tu krizu. Napustio sam stan na neko vrijeme i živio kod nje u Zemunu. Mnogo sam ih povrijeđivao - rekao je Gagi u suzama, a onda je Natalija imala jaku potrebu da ga zagrli, pa je Đogani nastavio:

- Moja porodica i moja djeca su moja snaga. Taj period u Zemunu je bio kao neki karantin za mene. Familija samo može da te izvuče iz toga - rekao je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.