x

sprema se haos

Mojoj kćerki je ispran mozak, ona nije te orijentacije: Majka MC Aleks ne podržava njenu vezu sa Matorom, dala svoj oštri sud!

Odnos MC Aleks i Jovane Tomić Matore mjesecima intrigira kako zadrugare, tako i javnost, a novi zaplet se dogodio nakon burne svađe koju su imale zbog Anđela Rankovića.

Matora je posumnjala da se Aleks dopada Anđelo, nakon čega je uslijedio niz turbulencija. MC Aleks je konačno presjekla i progovorila o svojim emocijama prema Matoroj, te priznala da se osjeća kao da su u vezi.

MC Aleks je takođe istakla da se boji reakcije svoje porodice, a najviše brata. Ona je zabranila svojoj porodici da se oglašava, ali je njena majka odlučila da prekine svoju ćutnju.


- Prvo i glavno, ja ne vjerujem da su njih dvije u ljubavnom odnosu. Mojoj kćerki je ispran mozak od tolikog pritiska, ona je jednostavno pukla i popustila pod pritiskom zadrugara. Psihički je pala, što se očigledno vidi, sada će 9 mjeseci kako se nije čula sa porodicom, što joj dodatno stvara nervozu. Nikada neću prihvatiti to, jer moja kćerka nije te orijentacije. Ništa nemam protiv LGBT populacije, mislim da se i oni stide Matorinog postupka i maltretiranja - započinje Ružica.


- Matoru ne prihvatam, jer se pokazala kao loš prijatelj, a prvenstveno čovjek. Mi smo joj kočnica i zdrav razum, koji je tamo izgubila, a povratiće ga po izlasku iz rijalitija. Za Matoru mogu da kažem da je loš čovjek, sutra bi Aleks izdala kao druga i kao čovjeka, kao što se dokazalo više puta, a i mene je spominjala, iako nisam učesnica "Zadruge". Do sada se nisam oglašavala, ali za neke stvari će morati da odgovara, a to se zna gdje. Ja ne dozvoljavam da se moje ime spominje, a još manje da se blati. Ja sam prvenstveno majka četvoro djece. Ne mogu i ne želim da vjerujem u te gluposti. Odnos koji imamo moja kćerka i ja bih poželjela svima, mi tajni nemamo - nastavlja ona.


- Mi tajni nemamo, ja znam ko je moja kćerka i šta je, ali ovih dana je ne prepoznajem. Ako je to istina, a ponavljam da mi ne vjerujemo, mi to ne podržavamo. Jedva čekamo da se sve završi, pa da kao porodica sjednemo i riješimo problem, kao što smo i do sada rješavali. Mi smo porodica koja nema tajni i koja sve skupa rješava uz razgovor. Da je zavoljela Matoru kao druga, to stoji, ali podlegla je pritisku i ranim epitetima, koje su joj natovarili zadrugari na leđa. Ali sve ćemo skupa to riješiti. Ljudi koji poznaju Aleks, znaju ko je ona i šta je. Ponosna sam na nju što je na prvom mjestu dobar čovjek, ali ta dobrota ju je skupo koštala ovaj put - nadovezuje se Ružica.


- Ovo sa Anđelom nema potrebe da komentarišem, jer je čista glupost. Sve je to mašta iz Matorine glave i sve negativno o Aleks je prva Matora izjavila, gdje su je podržali njeni "prijatelji". Od svega je najbitnije da ona izađe i da dođe kući, a i sebi. Ne treba njoj nikakva veza u rijalitiju. Toliko od mene - zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.