x

Momenat koji niko nije vidio: Luna se povjerila ocu šta je Marko radio dok su svi spavali!

Nakon što joj je zamjerio psovke koje mu je uputila na žurki, Gagi Đogani obavio je iskren razgovor sa kćerkom Lunom i tom prilikom joj otvoreno stavio do znanja gdje griješi.

"Sjećaš li se kako ti je bilo u prvoj i drugoj "Zadruzi", koliko si bila sretna kada nas vidiš? Halo, mi smo tu, trebalo bi da budeš sretna, a ti si tužna. Ti imaš problem jer si nesigurna u njegovu (Markovu) ljubav, kada riješiš to, sve će ići na bolje, ja znam tebe", govorio je Gagi, Luni, koja je upijala svaku riječ.

Gagi se potom dotakao teme kako li će sve tek izgledati odnos Marka i Lune kada budu napustili "Zadrugu".


"Šta će biti poslije, kada on izađe, da li će da se vidi sa Jelenom, kuku majci, ne želim ni da zamislim", govorio je Gagi, a Luna je umirala od smijeha.

"Plakao je jutros zbog mene, teško mu je. Oni to ne vide, on nije takav kakav se predstavlja, samo ja to vidim", pričala je Luna.

"Nisi ti laka za vezu, previše tražiš ljubavi i pažnje, prekomplikovana si, moraš to da shvatiš", pričao je Luni otac.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy