x

najuzbudljivije ljeto je u mostaru

Mostar Elite Festival: Najveće zvijezde regiona dolaze u grad na Neretvi!

NAPOMENA: 
Karte za koncert Dragane Mirković su puštene u prodaju putem sistema Kupi Kartu i možete ih kupiti na linku: https://www.kupikartu.ba/karte/event/5521/dragana-mirkovic

Ove godine u Mostaru se po prvi put održava "Mostar Elite Festival", koji će u jedan od najljepših bh. gradova dovesti najpopularnije izvođače regiona. U periodu od 16. jula kada festival otvara folk diva Dragana Mirković pa sve do 06. avgusta kada isti zatvaraju folk legenda Halid Bešlić i Antonija Čerkez brojni posjetioci će imati priliku uživati u koncertima najpopularnijih izvođača. Inače, svi koncerti se održavaju u Sportskoj dvorani Midhad Hujdur Hujka.


Grad poput Mostara definitivno zaslužuje kvalitetniji noćni život, ali i više koncertnih dešavanja. Samim time, rodila se ideja za organizaciju prvog "Mostar Elite Festivala", koji će u grad na Neretvi dovesti najpopularnija imena estradne scene. Tako će se u okviru festivala u Sportskoj dvorani Midhad Hujdur Hujka održati čak 7 koncerata, što već sada obećava najuzbudljivije ljeto. Cijena ulaza za koncerte će biti simbolična - 20 KM, a bogat program donosi za svakog ponešto. 


 "Mostar Elite Festival" će 16. jula otvoriti Dragana Mirković, legendarna pjevačica sa velikim brojem hitova, dok Hurricane i Inas dobar provod garantuju već 27. jula. Za dan kasnije, 28. jula najavljen je koncert pjevača raskošnog glasa Slobe Radanovića. Četvrti koncert u sklopu festivala će 30. jula začiniti Amar Gile i Lapsus Band. Već 02. avgusta publici zagarantovanu žurku garantuje kraljica estrade Seka Aleksić, koja će ujedno promovisati album. Apsolutni rekorderi po prodaji ulaznica gdje god se pojave Jala Brat i Buba Corelli nastupaju u okviru  "Mostar Elite Festivala" 05. avgusta, dok je dan kasnije, 06. avgusta, ujedno posljednji koncert festivala, rezervisan za bh. legendu Halida Bešlića i talentovanu Antoniju Čerkez. 


Ne propustite ovoga ljeta biti dio prelijepe mostarske priče. Doživite nezaboravne momente i osjetite čari prvog  "Mostar Elite Festivala". Dvorana Midhad Hujdur Hujka je ovogodišnja lokacija za najbolje provode u Mostaru i adresa najuzbudljivijih noći. Svi ste dobrodošli, a u slučaju informacija ili rezervacija, na raspolaganju je kontakt broj: +387 62 674 993

"Mostar Elite Festival" možete pratiti i putem Instagrama ili Facebooka: 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.