x

Mostarski Golden Cube na novoj lokaciji i uz savršeni enterijer otvorio sezonu provoda 2019./2020.!

GoldenCube pub'n club sinoć je otvorio svoja vrata na novoj lokaciji, uz novi enterijer, te započeo svoju već šestu sezonu vrhunskih zabava, različitog programa i mjesta gdje se grade nove uspomene.

GoldenCube pub'n club

Trg hrvatskih velikana bb (Rondo)

+387 63 100 400

GoldenCube, novo/staro mjesto za provod u samom srcu grada na Neretvi, otvorio je svoja vrata u utorak, 24.09. s početkom u 22:00h. 

Gosti otvorenja, uživali uz Tamburaški sastav Ero do sitnih noćnih sati. Tačnije, Golden Pub je preselio u prostor bivšeg noćnog kluba CUBE, s adresom Trg hrvatskih velikana b.b. (Rondo), Mostar, te će se od ove sezone zvati GoldenCube.  

Od ove sezone uvedeno je puno novosti, koje vjerojatno niste očekivali. Ono što trebamo spomenuti jeste da svaki detalj u klubu unosi toplinu jedinstvenog koncepta pub-a. Svjetlosni efekti, vrhunska, ali nesvakidašnja usluga, kao i sam program koji nam je GoldenCube pripremio na otvorenju, ali i u narednim danima pred nama, pokazatelj je originalnosti i novog poglavlja zabave za Mostar, kao i regiju.


Domišljata ekipa GoldenCube-a, već šestu sezonu za redom dokazala je kako napraviti nešto novo, spojiti jedinstveni koncept pub-a i nesvakidašnji koncept noćnog kluba, te napraviti novu i višu razinu zabave u gradu i regiji.

Klub nudi sadržaj širokog spektra, prilagođen bas svima.

Ponedjeljkom se spremite za Karaoke, utorkom Vas očekuje Tamburaška večer, srijedom Trash party gdje će te proći kroz vremeplov glazbenih hitova 80. i 90. godina, četvrtkom Live Music uz Antoniette, dok vas petkom i subotom očekuje različit party program s promo cijenama pića, kao i koncertima.

Kako biste bili upućeni u sve što vam GoldenCube sprema u narednom periodu, registrirajte se na web stranicu goldencube.ba, te posjetite Facebook stranicu i Instagram profil GoldenCube-a:

https://www.facebook.com/GoldenCube.mostar/

https://www.instagram.com/goldencube.mostar/



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.