x

VIRALNO

Muškarac kaže da ne može priuštiti svoju ženu, a razlog je dirljiv

Stiven napisao dirljivi tekst o supruzi

Nakoln što su Stiven Nelms (Steven Nelms) i njegova supruga Glori (Glory) dobili sina Esru, mladi par je dogovorio da će Glori dati otkaz i posvetiti se odgoju djeteta. Stiven je u to vrijeme napisao dirljiv tekst o svojoj supruzi koji je postao viralan.

- Već neko vrijeme imam tu misao u glavi. Razmišljao sam o tome da ne mogu priuštiti da moja žena bude mama koja ostaje kod kuće - napisao je Stiven.

- Moja žena ostaje kod kuće i brine o našem sinu svaki dan. Mijenja mu pelene, hrani ga, igra se s njim, uspavljuje ga i tješi. I to je samo minimum. Naravno, kada ste roditelj, prirodno je da volite svoje dijete i brinete za njega, ali postoji iznos mjerljiv u novcu koji se može pripisati pruženim uslugama - nastavio je.

Zatim je izračunao koliko vrijedi rad njegove supruge u godini dana. Primjerice, prosječna plata dadilje s punim radnim vremenom iznosi 33.500 eura godišnje. Troškovi čišćenja kuće godišnje koštaju oko 4700 eura. Na osobnog kuhara godišnje bi trebalo izdvojiti oko 11.400 eura, dok bi trošak pranja odjeće godišnje stajao oko 1100 eura.

- Ukupno gledano, kad izbrojim sve stavke, dolazim do iznosa od 67.600 eura godišnje. Imajte na umu da tu nema bolovanja ili slobodnih dana. Svi benefiti u kojima bi netko s tom platom uživao, ovdje nisu uključeni. Ne mogu priuštiti svoju ženu. Sramim se ako sam je ikada natjerao da se osjeća krivom kad je kupila nešto za sebe. Ona voli mene, voli našeg sina i našu porodicu i sve navedeno ne radi zbog plate ili priznanja - pojasnio je.

Na kraju je dodao da vjeruje da žene boli kada znaju da je njihova procijenjena godišnja plata gotovo dvostruko veća od stvarnih prihoda njihovih partnera.

- Nadam se da sam ovime pokazao koliko cijenim svoju ženu kao majku mog djeteta. Ti si dragocjenija od rubina. A ja tebe ne mogu priuštiti - zaključio je.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.