x

ne ostavlja je na miru

Muž Tanje Savić bijesni: Tanja je uzimala k.kain, a sada je Draško došao na red da je drnda!

Dušan Jovančević i dalje se preko medija obračunava sa suprugom Tanjom Savić i njenim dečkom Draškom Stanivukovićem. Ovoga puta u intervjuu za Kurir poručuje da će političaru da se smuči kada bude saznao šta je sve pjevačica radila sa njim, a između ostalog i da je uzimala k.kain u jednom hotelu u Novom Sadu.

- Šta je Tanja radila sa mnom 12 godina? Zašto se udala za mene? Zašto mi je rodila dva sina? Očigledno je željela samo korist. Da li taj njen zna da je Tanja voljela da koristi k.kain. Evo, sad ću da je podsjetim šta smo radili u jednom hotelu u Novom Sadu. Tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i kaže da lažem. Ona može da laže, ali snimci ne lažu. To tek slijedi da je bolje upoznate.

Djeluje da je voliš i dalje.

- Ne! Ja živim svoj život. Ja sam je imao kao i svi prije mene. Sad je on došao na red da je malo drnda.


Da li misliš da su se uplašili kad si zaprijetio?

- Nasmijala me je njenom izjavom. Bolje da ćuti. Majka dva sina. Nema obraz niti sram. Uvijek je bila takva. Neka ona sa sobom rade šta hoće. Nema šta da se Draško plaši od mene. Ja i zlo neću učiniti. Oni će sami sebi. Ja ću samo istinu da pokažem svima. U Tanjinom slučaju napad je najbolja odbrana. Ja samo čekam pravi trenutak.

Šta misliš dokle će to da traje među njima?

- Vrijeme će da pokaže. Da je pametan već bi joj dao nogu, dok je on ne dobije. Ona ne zna za ljubav samo na avanture misli.

Tvrdiš da je uzimala k.kain?

- Imam dokaz za to. Od kada smo se zabavljali do samog kraja. Slike i snimci ne lažu. Zanima me kada objavim ta kako će da se pravda. Dobro ona zna šta je sve imam o njoj, ako je pamćenje uopšte služi.


Uništićeš je ako to objaviš?

- Sama je kriva. Kako je sijala tako će i da joj nikne.

Da li misliš da je namjerno u vezi sa političarem da bi tebi pokazala da može da bude sa moćnikom?

- Ma, nek im je sa srećom. Sa tim čovjekom je pokazala i meni potvrdila kakva je kao osoba. Zbog nje sam tek sad shvatio šta je prava ljubav i sta znači imati pravu ženu pored sebe. Na tome sam joj zahvalan. Otvorila mi je oči i osjećam se bolje jer ona nije umjela da mi pruži ljubav. Ona misli da se ljubav kupuje. Ona je sponzoruša i ništa drugo.


Baš te povrijedila?

- Moram da kažem da me nikada nije ni voljela. U to sam sad ubijeđen. Žena koja voli nikada ne bi sebi ovo dozvolila. Šta je sve pričala o nama dok smo bili zajedno, a kako se sad ponaša. Žena koja voli svog muškarca ona gleda da ga brani i da zaštiti ali ona je sebična i samo misli o sebi. Nju zanima kako izgleda i to njeno pjevanje. Nju brak, muž, djeca nikad nisu ni zanimali. Sve ove godine što smo bili zajedno samo meni može da se zahvali što sam sve to držao na mjestu da toliko traje.

Djeluje da si i razočaran?

- Razočaran sam što sam 12 godina posvetio pogrešnoj osobi. Ali sada sam se oslobodio njenih lanaca. Hvala Bogu. Ona je toksična osoba. Ona nema šta muškarcu da pruži osim iluzije, laži. Njoj treba neko da joj govori svaki dan da je lijepa da je najbolja i da joj govori ono što ona želi da čuje. Ona cijeli život bazira na iluziji i mašti. To je njen najveći kompleks.


Da li je to moguće?

- Možda je vas sve ubijedila i uvjerila da je fina, ali mene nije. Ja je najbolje znam. Ja je u dušu znam. Vremenom će i vama biti jasno. Ona ide tako sa muškarcima od jednog do drugog iz koristi. Ona je sama sebi rob. Šteta samo zbog djece, ali ona će tek da odgovara zbog toga.

Djeluje da je dobra majka.

- Da jeste ne bi blokirala oca svoje djece i ne bi mi zabranila da se čujem sa sinovima. To ne rade dobre majke. Djecu je skroz sklonila od mene. Ja njima nikada nisam branio da se čuju sa njom.

.

.

.

..


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.