x

Na Ilidži otvoren modni studio Adelina: Savršen izbor odjeće za dame i muškarce, online prodaja na prostoru cijele BiH! (FOTO)

U utorak, 5. novembra na sjajnoj lokaciji u ulici Rustem-pašina 9 na Ilidži svečano je otvoren modni studio Adelina. Modni studio Adelina sa radnim vremenom od 9 do 20 sati, nedjeljom od 11 do 17 sati, nudi jedinstvene komade garderobe za dame i muškarce, a svakako najbolje u svemu jeste da je omogućena i online kupovina. Događaju je prisustvovao veliki broj poznatih lica. Emina Bajrović, Ters Bosanka, Adna Hajdarević, Mica Oklagijica i drugi bili su oduševljeni kako srdačnim dočekom od strane vlasnice Adeline Salković Andelić, tako i bogatom ponudom. 

Modni studio Adelina je već od ranije poznato mjesto, a od sada ćete idealne stvari za sebe, neovisno da li se radi o muškarcima ili ženama, pronaći na novoj adresi Rustem-pašina 9. Od glave do pete, do savršenih asesoara, "Adelina" je tip top mjesto gdje ćete se opremiti perfektno, a uz to, veoma je bitno naglasiti kako su cijene itekako pristupačne, naročito uzme li se u obzir kvalitet garderobe. 


Ukoliko se po jutru dan poznaje, ovo će biti itekako uspješan modni studio, jer su već na samom otvorenju prisutni bili zainteresovani za brojne komade garderobe. Ljubitelji kvalitetne odjeće, ekskluzivne komade i jedinstvene odjevne kombinacije moći će pronaći na sjajnoj adresi, a velika pogodnost svakako je i online kupovina. 

Ovaj prestižni modni studio sa garderobom koju posjeduje bez sumnje će zadovoljiti sve modne stručnjake s istančanim ukusom i pri tome uspostaviti potpuno novi trend.


Uz modni studio Adelina započnite novu modnu priču. Bogat izbor čeka na vas, a ono što već sada možemo reći jeste kako je izbor u ovom butiku daleko više poseban od svih ostalih. 

Ponudu i novosti modnog studija Adelina možete pratiti putem društvenih mreža, gdje ujedno možete vršiti i narudžbe. 

Facebook:
https://www.facebook.com/ProdajaAdelina1/

Instagram: 
https://www.instagram.com/modni_studio_adelina/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.