x

NJOJ JE BAŠ LIJEPO

Najbogatija je pjevačica na estradi: Samo jedna njena torba vrijedi kao 2 stana, živi u vili od 500 kvadrata, ima 3 pomoćnice!

Često se u javnosti komentariše i nagađa bogatstvo i imovina naših javnih ličnosti, a mnogi od njih se hvale bijesnim automobilima, velelepnim vilama, skupocjenim stvarima i ostalim luksuzom, međutim, po svemu sudeći, jedna naša pjevačica prednjači u svemu u odnosu na ostale kolege sa domaće javne scene.

Podsjećanja radi, Dijana Didi Janković, poznatija kao Didi Džej, 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg biznismena IT stručnjaka Danijela Rokvića i od tada ne prestaje da iznenađuje sve svojim luksuznim načinom života.


Pjevačica i njen suprug imaju impozantnu vilu u Beogradu na Vračaru od 500 kvadratnih metara, tri kućne pomoćnice, što i nije čudo, s obzirom da Dijanin garderober vrijedi ogromno bogatstvo, a u kući postoji i lift.


Inače, Dijana u svojoj kolekciji ima "Birkin torbu" u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Pjevačica posjeduje i cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne "Roleks" satove, a koštaju 2.000 eura.

.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.