x

luksuz i komfor

Villa Elephant u Blagaju: Nezaboravni trenutci u zagrljaju luksuza i komfora!

Želite li odmor u tišini i spokoju netaknute prirode, Villa Elephant u Blagaju (Mostar) je onda idealna za vaša hedonistička čula. Smještena je na oko 11 kilometara od Starog mosta, a sa svim svojim sadržajima će vam omogućiti odmor iz snova.

Villa Elephant Blagaj

+387 65 290 555

Neovisno o tome koliki ste kritičar kada su u pitanju smještaji za odmor, Villa Elephant će oboriti s nogu čak i one najzahtjevnije. Villa Elephant u Blagaju je pravi izbor za istinsko uživanje, a savršena je prilika kako za parove, tako i ukoliko se odlučite za dolazak u grupi.


Villa Elephant ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak, flat-screen TV, opremljenu kuhinju sa rernom i frižiderom i 3 kupatila sa tušem. Prostora ne manjka, budući da su sve sobe prostrane. Svim gostima je omogućen besplatan WiFi i parking. Predivno okruženje i priroda gdje je vila smještena doprinose dodatnom odmoru za dušu, a privatnost i to da ste zaštićeni od drugih pogleda su zagarantovani.


Zahvaljujući opremljenosti Ville Elephant vaš odmor ćete doživjeti na poseban način. Karakter vile i posebnost koja se očituje u kvaliteti te sa svim dodatnim uslugama čini luksuznu vilu neodoljivom i šarmantnom za svakog gosta. Prije svega tu je bazen koji je smješten u predivnom vrtu, a na koji gledate tik iz dnevne sobe.


Bazen Ville Elephant je smješten u prelijepo opremljenom baštenskom dijelu, a koji sadrži i opremu za roštilj. Dvorište je popločano i sa vještačkom travom, a za potpuni ugođaj tu su ležaljke za sunčanje, udobne vrtne garniture kao i popularne "jaje" ljuljačke.


Kada je u pitanju opremljenost same Ville Elephant - tu tek sve "miriše" na luksuz. Sve je urađeno moderno i sa ciljem da osjetite maksimalan komfor. Mermer, igra boja i tonova, sjaj, različiti detalji, sve to će vas odvesti u drugi svijet.


Dnevna soba odiše elegancijom i mnogima je omiljeni kutak, a samo veliko staklo vas dijeli od bazena. Tu je i prostrana kuhinja u kojoj ćete ispuniti sve vaše prohtjeve. Naravno, tu su i spavaće sobe, jedna od njih je porodična soba, te udobni kreveti.


Suma sumarum, Villa Elephant će vam bez imalo sumnje pružiti ljepote i užitke jednostavnog života. Prekrasna priroda, ugodno okruženje, luksuzni smještaj neka budu vaš izbor za nezaboravan odmor.

Video snimak vile možete pogledati OVDJE.

Kontakt: +387 65 290 555

Inače, partneri Ville Elephant su Villa Anri Mostar u Starom gradu (https://www.instagram.com/villa.anri)
i Restoran Komadinovo vrelo u Jablanici (https://www.instagram.com/komadinovovrelo)

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.