x

porodična drama

Nakon skandala u Surčinu, evo ko čuva malog Šijana! Mirko u svađi s majkom, Bojana odmah reagovala: To je uradila da bi zaštitila sina!

Mirko Šijan (29), sin Goce Božinovske, ponovo je dospio u žižu javnosti nakon informacije da je sa Nikolom Buhom (28), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, bio na "k.kainskoj žurki" u jednom apartmanu na Novom Beogradu, dok je pjevačica potom izjavila da njen nasljednik "nikad nije probao dr.gu", te da je mirna kad su te stvari u pitanju. Ipak, kako se pisalo, u Surčinu je nakon ove informacije nastao haos.

Naime, kako je rekao izvor za medije, Goca je zaprijetila sinu ili da se primiri i izlaske svede na minimum ili da pokupi stvari sa vjerenicom Bojanom i sinom Zoranom i napusti porodični dom.

Kako dalje izvor navodi, nakon što je izbio cijeli ovaj haos, Bojana je odmah nazvala sestru Natašu Rodić, koja je momentalno došla u Surčin kako bi čuvala malog Zorana Šijana, dok se strasti u kući ne smire.


- Nataša je odmah došla u Surčin na poziv svoje sestre. Bojana ju je zvala i rekla, da bude tu dok se strasti u kući ne smire. Rekla joj je da je Mirko zaratio sa svojom majkom, ali da će se uskoro situacija smiriti, jer majka i sin ne mogu da se zaista posvađaju. Kako mali Zoran ne bi osjetio ni trunku stresa zbog novonastalih dešavanja, Bojana je mislila da bi bilo najbolje da ga Nataša pričuva, kako bi se ona posvetila mužu i nekako izgladila cijelu porodičnu dramu - navodi izvor za "Blic".


Da podsjetimo, iako je pjevačica Goca Božinovska bila izričita da njen sin ne konzumira nedozvoljene supstance, te da ga je testirala najmanje 50 puta, kako su prenijeli mediji, u njihovom domu u Surčinu nastao je haos nakon vijesti da je Mirko zajedno sa Nikolom Buhom (28), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, bio na "k.kainskoj žurki" u jednom apartmanu na Novom Beogradu.


- Goca je napravila haos kad je čula za žurku na kojoj je bio Mirko. Iako nije uhapšen, nije mogla da vjeruje da je bio u društvu ljudi koji su imali nedozvoljene supstance kod sebe. Izbio je dar-mar u njihovoj vili u Surčinu, žestoko su se posvađali! Stvari su letjele po imanju, a Šijan je pokušao da smiri majku, međutim ona nije prestajala! - kaže dobro obaviješteni izvor "Blica".


- Izjavila je da je spokojna povodom cijele priče, da ne bi pravila još veći haos u javnosti nego što jeste, ali je zapravo ključala od bijesa. Saopštila je Mirku da ima dvije opcije, ili da se primiri i izlaske svede na minimum, ili da pokupi stvari sa vjerenicom Bojanom i sinom Zoranom i napusti porodični dom. Mirko ne može da vjeruje šta mu je rekla, odlučio je da neko vreme ne priča sa majkom iz revolta - dodaje naš izvor, a nema sumnje da će ova priča imati nastavke.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.