x

Nakon što je istjerala Zolu, Miljana Kulić napravila veliku promjenu: Javno je pokazala šta je uradila! (FOTO)

Bivša zadrugarka Miljana Kulić riješila je da sredi stan u kom živi između dvije sezone rijalitija gdje je dugo boravila.

Rijaliti zvijezdu je na ovaj korak podstaklo to što je istjerala nekadašnjeg emotivnog partnera Lazara Čolića Zolu jer je, prema njenim tvrdnjama, unosio zabranjene supstance, i to na Veliki petak.


Kako sada sama odlučuje o svom prostoru, Kulićeva je napravila određene izmjene, a, između ostalog, ona je ogradila krevetac svog sina Željka jer je, kako je istakla, "počeo sam da izlazi iz njega".


(Republika.rs)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ......­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­
Comece a ganhar dinheiro em casa. Essa é a coisa mais recompensadora financeiramente para mim. Consegui um ótimo Lamborghini Sian na quinta-feira, depois de ganhar € 41539 no mês passado. Na verdade, comecei há três meses e quase imediatamente ganhei pelo menos US € 160 por hora. Tenho certeza que você obterá o melhor resultado ....... >>>>>>>>> ­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­